JACK RYAN: GÖLGE AJAN

Konu: Casusluk ustası, yazar Tom Clancy’nin yarattığı CIA analistine dayanan “Jack Ryan: Gölge Ajan”, savaş gazisiyken Wall Street’de yönetici olan Ryan’ın (Chris Pine, “Star Trek”) Moskova’da olağanüstü bir terörist planın peşine düşen zorlu bir Amerikan ajanı olarak başlayan ikili hayatını konu alan dudak uçuklatan bir aksiyon gerilim filmi…

Ryan, arkadaşlarının ve onu sevenlerinin gözünde sıradan bir New Yorklu yöneticidir. Ama aynı zamanda global verileri işleyen, doktora sahibi olan, zeki bir olarak olarak yıllar önce CIA tarafından göreve getirilmiştir. ABD ekonomisini çökertmek ve global bir kargaşa yaratmak için dikkatle yapılmış bir planı ortaya çıkarınca, bunu durduracak yeteneklere sahip tek kişi de Ryan’ın kendisi olur. Şimdi sahaya inmiş, şüphe, aldatma ve ölümcül güçle büyüyen bir dünyaya girmiştir. Sır dolu yönetici Harper (Oscar® ödüllü Kevin Costner) ile olaylardan habersiz nişanlısı Cathy (Keira Knightley) ve zeki Rus oligarşi yöneticisi (Kenneth Branagh) arasında kalan Jack’in kimsenin güvenilir görünmediği ama milyonların kaderinin kendisine bağlı olduğu yeni bir gerçeklikle yüzleşmesi gerekmektedir. Artık ateşlenen bir bombanın baskısıyla etrafındaki herkesten bir adım önde kalma yarışındadır.

Gösterim Tarihi: 24 Ocak 2014
Paramount Pictures ve Skydance Productions Sunar
Bir Lorenzo di Bonaventura/Mace Neufeld Yapımı
Bir Kenneth Branagh Filmi
Sorumlu yapımcılar: David Ellison, Dana Goldberg, Paul Schwake
Yapımcılar: Mace Neufeld, Lorenzo di Bonaventura, David Barron, Mark Vahradian
Uyarlanan Karakterlerin Yaratıcısı: Tom Clancy
Senaryo Yazarları: Adam Cozad ve David Koepp
Yönetmen: Kenneth Branagh
Oyuncular: Chris Pine, Kevin Costner, Kenneth Branagh, Keira Knightley

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Çocuklar Sana Emanet (2018) Baraka - The Shack (2017) Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği - The Woman in Black 2: Angel of Death (2015) Baba Nerdesin Kayboldum (2018) Sevimli Havyanlar  (2011) Sihirbazlar Çetesi 2 - Now You See Me 2 (2016)

Leave a comment