Aytaç Ağırlar’ın ilk uzun metraj filmi ‘İNCİR REÇELİ’ 11 Şubat 2011 de vizyona giriyor.

Kültür Bakanlığı tarafından desteklenen filmin başrollerini Sezai Paracıkoğlu, Melike Güner, Sinan Çalışkanoğlu, Barbara Lourens ve Selim Akgül oynuyor.

“Ölümsüz Bir Aşk” ın anlatıldığı filmin senaryosu da Aytaç Ağırlar’a ait.

Konu:

Televizyon kanallarına skeç yazarak geçimini sağlayan Metin’in en büyük hayali, yazdığı senaryolardan birinin filme çekilmesidir. Ancak senaryoları yapımcılar tarafından sürekli geri çevrilen Metin, yine umudunun kırıldığı bir akşam gittiği barda Duygu ile karşılaşır. Metin ayakta duramayacak kadar sarhoş olan bu kıza evini açar, ertesi sabah uyandığında kısacık bir not bırakan Duygu çoktan gitmiştir.

Günler sonra aynı barda yine karşılaşırlar ve Duygu yine Metin’e misafir olur. Bu günden sonra Duygu sık sık Metin’de kalır.Metin adından başka hakkında hiçbir şey bilmediği bu kıza aşık olmuştur. Duygu istediği zaman gelip Metin’de kalmakta, çoğu zaman da haber bile vermeden sadece notlar bırakarak ortadan kaybolmaktadır. Metin telefon numarasını bile bilmediği Duygu’nun hayatındaki sırrı merak eder ve bir gün onu takip eder. Bu takibin sonunda öğrendikleri, ölümsüz bir aşkın başlangıcı olacaktır.

‘’ Hiç yadırgamadım yüzünü, inan çok tanıdık…

Gönlüme hoş geldin sevdiğim, kusura bakma ortalık biraz dağınık…’’

Yapım Şirketi: AA Film Yapım
Yönetmen: Aytaç Ağırlar
Senaryo: Aytaç Ağırlar
Görüntü Yönetmeni: Metin Turguç- Hasan Gergin
Müzik: Engin Bayrak
Tür: Aşk-Dram
Süre: 95 dk.
Vizyon Tarihi: 11 Şubat 201

Oyuncular:

Sezai Paracıkoğlu           (Metin)
Melike Güner    (Duygu)
Sinan Çalışkanoğlu       (Erol)
Barbara Lourens             (Lisa)
Selim Akgül                       (Cemil)
Mustafa Uzunyılmaz    (Selim)

www.incirreceli.com

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Copacabana: Düğün Hediyesi - Copacabana (2011) My Little Pony: Equestria Girls – Arkadaşlık Oyunları - My Little Pony: Equestria Girls – Friendship Games (2015) Yürügari İbram (2011) Mannu Çanakkale'de (2023) Chaos Walking - Kaos Yürüyüşü (2021) Film Doraemon: Nobita'nın Küçük Yıldız Savaşları 2021 -Doraemon the Movie: Nobita's Little Star Wars 2021 (2022)

Leave a comment