SONY ŞİRKET’İ TÜM EĞLENCE PLATFORMLARINI “İNANILMAZ
ÖRÜMCEK-ADAM 2” FRAGMANININ ÇIKIŞI İÇİN BİRARAYA GETİRİYOR

CULVER CITY, Kaliforniya., 5 Aralık 2013 – Sony Pictures ve Sony ailesindeki geniş şirketler network’ü, tüm dünyada ilk kez yayınlanacak, İNANILMAZ ÖRÜMCEK-ADAM 2™ filminin ilk teaser fragman yayını için birlik oluyorlar. Fragman yayınının detayları bugün Sony Pictures Sinema Pazarlama Başkanı Dwight Caines ve Sony Pictures Releasing International Pazarlama Başkanı Nigel Clark, tarafından açıklandı.

İnanılmaz Örümcek-Adam 2 / The Amazing Spider-Man 2 dünya sinemalarında 16 Nisan 2014’ten itibaren gösterime girmeye başlayacak. Filmin Türkiye vizyon tarihi ise 25 Nisan 2014.
Fragman bugün Türkiye Saati ile 15:30’dan itibaren bir çok farklı dile çevrilmiş versiyonları ile, aynı anda tüm dünyada yayınlanacak. Fragmanın Türkçe altyazılı versiyonu da aynı anda ilgili Türkiye ofisi tarafından Türkiye’deki online ve TV kanallarıyla paylaşılacak.

Ayrıca fragman Sony network’ündeki internet siteleri ve diğer Sony kanalları olan filmin resmi websistesinde (TheAmazingSpiderMan.com) ,sosyal medya sayfalarında da(Facebook.com/theamazingspiderman, Twitter @SpiderManMovie, theamazingspidermanblog.com, thedailybugle.tumblr.com) da yayınlanacak. Framanın yayınlanacağı diğer Sony kanalları şöyle sıralanıyor;  Sony Pictures’ın resmi websitesi Sony.com ve sosyal medya sayfaları, Sony Pictures YouTube kanalı, Sony Pictures Imageworks’ün resmi sitesi ve sosyal medya sayfaları, Sony Pictures Television Networks’ün tüm dünyada aralarında; AXN, Animax, Sony Entertainment Television, Spin, Crackle, Kalixta, Sony Movie Channel, CineSony, FEARnet, ve Game Show Network; PlayStation (resmi site, blog, ve sosyal sayfalar); PlayStation Storefront; Sony Entertainment Network (resmi site, blog, ve sosyal sayfalar); Sony Electronics sosyal sayfaları; Sony Mobile sosyal sayfaları; Sony Mobile akıllı telefonlarındaki Sony Select servisi ile Sony’nin Times Square Meydanı’ndaki billboard’unun da yer aldığı tüm  TV kanalları, dijital ağlar, sosyal medya uygulamarı ile platformları.

İNANILMAZ ÖRÜMCEK-ADAM 2 Özet

Örümcek-Adam’ın en önemli savaşının kendisiyle olduğunu hep biliyorduk; Peter Parker’ın sıradan sorumluluklarıyla, Örümcek-Adam’ın sıradışı sorumlulukları arasındaki mücadele. Ama, İnanılmaz Örümcek-Adam 2’de Peter Parker daha büyük bir çatışmanın başlayacağını fark ediyor.

Örümcek-Adam (Andrew Garfield) olmak harikadır. Peter Parker için gökdelenler arasında yüzmek, bir kahraman olmak ve Gwen (Emma Stone) ile vakit geçirmek kadar müthiş hiçbirşey yoktur. Ama, Örümcek-Adam olmanın da bir bedeli vardır ve New York’luları, şehirlerini tehdit eden korkunç kötü adamlardan koruyabilecek tek kişi Örümcek-Adam’dır. Electro’nun (Jamie Foxx) ortaya çıkması ile, Peter’ın kendisinden çok daha güçlü biriyle yüzleşmesi gerekir. Ve eski dostu Harry Osborn’un (Dane DeHaan) da dönmesiyle, Peter bütün düşmalarının ortak noktasının OsCorp Şirketi olduğunu fark eder.
Yönetmen Marc Webb. Yapımcular Avi Arad ve Matt Tolmach. Senaryo Hikayesi ve Senaryo Alex Kurtzman & Roberto Orci & Jeff Pinkner. Stan Lee ve Steve Ditko’nun Marvel Comic Book’undan uyarlanmıştır .

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kıskanmak (2009) Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde - Asterix et Obelix: Au Service de Sa Majeste (2012) Pi: Sonsuzluk (2022) Tımarhane - SecretStone (2012) Sümela’nın Şifresi: Temel (2011) İki Yüzlü (2024)

Leave a comment