Kanal D’nin başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Murat Daltaban, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu, Emel Çölgeçen, Ece Özdikici, Ataberk Mutlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Düvenci, Enis Yıldız ve Emirhan Akbaba’nın paylaştıkları yeni dizisi “Poyraz Karayel” in 4 Şubat Çarşamba akşam yayınlanacak yeni bölümünde, Poyraz,  Ayşegül için sahneye çıkıyor.

Ayşegül, havaalanında Poyraz’ı gördükten sonra İngiltere’ye gitmekten son anda vazgeçmiştir. Poyraz ve Ayşegül ilişkisi ise Ayşegül’ün bu hamlesinden sonra bambaşka bir boyut kazanmıştır.
Poyraz, son zamanlarda yaşadıklarından iyice bunalan Ayşegül ile baş başa zaman geçirmeye karar verir. İlk başlarda isteksiz olan Ayşegül için bu davet, unutamadığı ve aşka evet dediği bir anıya dönüşecektir.

Çünkü Poyraz, Ayşegül için sahnededir…

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı “Poyraz Karayel”, sürpriz gelişmelerle Çarşamba  akşamı saat 20.00’de Kanal D’ de…Sakın Kaçırmayın

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Mavi Gece (2015) Öbür Dünyadan - The Awakening (2012)  Kanımdaki Barut (2009) Oxford Cinayetleri / The Oxford Murders (2009) Afacanlar İş Başında - Two Little Toddlers (2023)

Leave a comment