Doğallığı ve şivesiyle, komedinin öne çıkan oyuncularından Ersin Korkut; “İçimdeki Ses”te, sürekli Yılmaz Erdoğan’la karıştırılan bir dizi oyuncusunu canlandırıyor! Korkut; “tıpkısının aynısı” dublöründen ayrı gezmeyen, aşkta şanssız “Yılmaz” karakteriyle sinemaseverleri yine çok güldürecek!

“Çok Güzel Hareketler Bunlar” programıyla tanınan sempatik oyuncu Ersin Korkut; Engin Günaydın’ın ilk komedi filmi “İçimdeki Ses”te yine eğlenceli ve komik bir karakterle izleyici karşısına çıkıyor. Günaydın’ın senaryosuna imza attığı ve başrolünde oynadığı “İçimdeki Ses”te Ersin Korkut; Yılmaz Erdoğan’la karıştırılan ama bu benzerliği sürekli inkar eden bir dizi oyuncusunu canlandırıyor.

Korkut’un canlandırdığı, karşı cinsle ilişkilerde de beceriksiz olan “Yılmaz” karakteri; her zaman aynı kıyafetleri giyip aynı şekilde davranan dublöründen ise asla ayrılmıyor. “Yılmaz” ve dublörü “Mahir”’ (Hamdi Kahraman); “İçimdeki Ses”te sinemaseverleri çok güldürecekler.

Zengin ve eğlenceli oyuncu kadrosunda Günaydın’ın yanı sıra Leyla Tuğutlu, Füsun Demirel, Ersin Korkut, Onur Buldu ve Hamdi Kahraman’ın da yer aldığı hem komik, hem romantik “İçimdeki Ses”in yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

Yapımcılığını, “Vay Arkadaş”, “Galip Derviş” gibi projelere imza atan Barakuda Film’in üstlendiği “İçimdeki Ses”; 30 Ocak 2015, Cuma günü vizyona girecek.

“İÇİMDEKİ SES” HAKKINDA
Kendi dünyasında yaşayan ve özgüveni yetersiz bir yazar olan Selim (Engin Günaydın); yalnızlıktan kurtulmak için son çare olarak umreden yeni dönmüş annesiyle birlikte yaşamaya karar verir.

Selim’in, spor salonunda yaptığı bir sakarlık, hayal bile edemeyeceği kadar güzel ve zengin olan Ayşıl’la (Leyla Tuğutlu)  tanışmasına sebep olur. Selim’e aşık olan Ayşıl, Selim’in annesi Mehpare’nin (Füsun Demirel) gözüne girmek için Mehpare ve tayfasıyla, komik ve eğlenceli bir yolculuğa çıkar.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
93 Yazı - Estiu 93 – Summer 93 (2017) Muhteşem Yedili - The Magnificent Seven (2016) Hep Yek: Düğün (2023) Netekim Karakolu (2015) Resident Evil: Son Bölüm - Resident Evil: The Final Chapter (2017) Yaşam Savaşı - La Guerre Est Declaree - Declaration Of War (2012)

Leave a comment