“HOŞGELDİN BOYACI”
2. SEZONUNDA TAM GAZ
SAHNELENMEYE
DEVAM EDİYOR!

Erdal Özyağcılar, Berna Laçin ve Gözde Çetiner’in muhteşem performansıyla büyük beğeni topladığı “Hoşgeldin Boyacı” oyunu, ikinci sezonunda izleyiciyle buluşmaya devam ediyor! İnsanların birbirine ihtiyacı olduğunda sınıf ayrımının nasıl ortadan kalktığını baştan sona komediyle sarmalanmış bir dille anlatan “Hoşgeldin Boyacı”; 24 Ocak 2016, Pazar günü saat 18:00’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde!

Sahnelenmeye başladığı günden bu yana büyük ilgi gören ve yeni sezonunda da izleyicisi ile buluşan “Hoşgeldin Boyacı”da; Erdal Özyağcılar, Berna Laçin ve Gözde Çetiner birlikte rol alıyor.

Zeynep Özyağcılar’ın kurduğu Tiyatro Martı’nın ikinci oyunu “Hoşgeldin Boyacı”da; yasak ilişki yaşadığı sevgilisi ile tatilinden yeni dönen Marcia (Berna Laçin), tadilat ve boya işleri yarım kalmış evine geldiğinde önce değişen boyacıyla (Erdal Özyağcılar) ardından sevgilisinin karısı (Gözde Çetiner) ile karşılaşır. Her üçünü de sürprizli bir gün beklemektedir…

Donald Churchill imzası taşıyan “The Decorator” oyunu, Füsun Günersel’in çevirisiyle, “Hoşgeldin Boyacı” adıyla tiyatroseverlerle buluşuyor. Yönetmenliğini Arif Akkaya’nın üstlendiği oyunun dekor tasarımı da yine Arif Akkaya ile Sırrı Topraktepe’nin imzasını taşıyor. Gülmecesi bol oyunun kostüm tasarımı ise Feyza Zeybek’e ait.

dyo’nun katkılarıyla hayata geçirilen ve renklenen “Hoşgeldin Boyacı”, 24 Ocak 2016, Pazar günü saat 18:00’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahnelenecek. Oyuna ait biletler; Biletix’ten ve Trump Kültür ve Gösteri Merkezi gişesinden temin edilebilir.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yitik Kuşlar (2015) Ruhlar Oteli - The Innkeepers (2012) Kara Düzen- Black Mass (2015) Pamuk Prenses ve Avcı - Snow White and the Huntsman (2012) Davetsiz Gelen 2 / No Man's Land: The Rise Of Reeker (2009) Sanal Hayatlar - Disconnect (2013)

Leave a comment