“HOBBİT: SMAUG’UN ÇORAK TOPRAKLARI” HAYRANLARINA ÖZEL AKTİVİTE

Filmin Hayranları Üçlemenin Yıldızlarıyla Buluşup, Filmden Özel Bir Bölümü İlk Kez İzleyebilecekler ve “Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları” Filminin Oyuncuları ve Yönetmeni Peter Jackson’la Canlı Olarak Düzenlenecek Soru-Cevap Toplantısına Katılma Şansını Yakalayacaklar

Bir New Line Cinema ve Metro-Goldwyn-Mayer Pictures (MGM) yapımı olan ve, 13 Aralık 2013’te tüm dünyada ve Türkiye’de vizyona girecek, “The Hobbit” üçlemesinin heyecanla beklenen ikinci filmi “Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları” için, filmin hayranlarına özel bir aktivite düzenlenecek. Hayranlara Özel Bu Aktivite, Türkiye’de İş Bankası’nın https://www.facebook.com/maximum Adresli Maximum Kart Resmi Facebook Sayfasından Canlı Olarak, Türkçe Simultane Çeviri İle Yayınlanacak. Daha Sonra da Tekrar Görüntüler Bu sayfada Yayınlanmaya Devam Edecek.
TSİ, 3 Kasım’ı 4 Kasım’a bağlayan gece yarısı saat 12:00’de, aynı anda Los Angeles, New York, Londra ve Wellington şehirlerinde, aralarında; Orlando Bloom, Evangeline Lilly, Lee Pace ve Luke Evans’ın da yer aldığı filmin yeni oyuncularının, yönetmen Peter Jackson ve yapım ekibinin katıldığı, sinema salonlarında gerçekleşecek bu toplantılarda, hayranlar, filmin ilk kez yayınlanacak bir bölümünü izleme fırsatı yakalayacaklar. Oyuncuların ve ekibin canlı izleyiciler karşısında soruları yanıtlayacakları, ve bir çok ülkenin de uydu aracılığıyla yine sinema salonlarından canlı olarak izleyebileceği bu aktivite de ekibin salonlardaki katılımcılara farklı sürprizleri de olacak.
CNN  Anchorman’i Anderson Cooper’ın ev sahibi görevini üstleneceği tüm aktivitenin, New York ayağında kendisi filmin Thorin Oakenshield karakterini canlandıran Richard Armitage’ı ve “Yüzüklerin Efendisi” üçlemesindeki Legolas rolünde tekrar izleyeceğimiz Orlando Bloom’u ağırlayacak. Oyunculara yeni katılan Elf savaşçısı Tauriel rolünde izleyeceğimiz Evangeline Lilly is Los Angeles ayağında yer alacak. Londra ise filmin Elf Kralı Thranduil rolünde ekibe katılan Lee Pace ile yeni karakter Bard the Bowman rolünde izleyeceğimiz Luke Evans, ilk filmin Gollum’u ve yönetmen Peter Jackson’un yapım ekibinde de yer alan Andy Serkis’i ağırlayacak. Peter Jackson ise aktiviteye Yeni Zelanda’nın Wellington şehrinden (orada tarih 5 Kasım, Salı, saat sabah 11:00 olacak) katılacak.
Dört şehirdeki her sinema salonu uydu aracılığıyla, izleyicilerin aynı anda Soru-Cevap seansına katılabilecekleri şekilde birbirine bağlı olacak. Ayrıca, aralarında Brüksel, Hamburg, Madrid, Mexico City, Miami, Paris, Roma, Sidney ve Toronto’nun yer aldığı dünyanın bir çok şehrinde, filmin hayranları sinema salonlarında toplanarak filmin özel görüntülerini ve toplatıyı canlı olarak izleyecekler. Dört şehirden aynı anda yapılacak yayın ayrıca online olarak da canlı yayınlanacak.
Lokasyonlar, saatler ve ilgili tüm detaylar için filmin resmi websistesini (TheHobbit.com) Facebook sayfasını (facebook.com/TheHobbitMovie) ve  Twitter hesabını (Twitter.com/TheHobbitMovie),  aktivitenin global hashtag’i #hobbitfanevent ile takip edebilirsiniz..
www.thehobbit.net

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Suretler - Surrogates (2009) Geçmiş - The Past (2014) Pişiriciler (2021) Son Ayin: Bölüm II - The Last Exorcism: Part II (2013) Kare - The Square (2017) Af (2021)

Leave a comment