“Fast and Furious-Hızlı ve Öfkeli 4”

Dünya sinemalarında 602 milyon dolar hasılat toplayan serinin yeni halkası 145 milyon dolarlık dev bir yapım bütçesiyle gerçekleştirildi.
Adrenalin ve hız kavramları üzerine inşa edilen “Fast and Furious” serisinin dördüncü ve en muhteşem bölümünde Vin Diesel ile Paul Walker yeniden bir araya geldi. Serinin yeni bölümünde herşeyin başladığı yere, “Melekler Kenti” Los Angeles’a geri dönecek olan Diesel ile Walker, orada ilk filmin iki güzeli Michelle Rodriguez ve Jordana Brewster ile buluşarak Los Angeles caddelerindeki egzotik araba yarışlarından Meksika çöllerine kadar akan yüksek oktanlı bir aksiyon – macera filmine imza atacaklar.
Kısaca konu:
Los Angeles sokaklarında yeni bir suç dalgası başlayınca kaçak yaşayan eski dolandırıcı Dom Toretto (Vin Diesel) ile ajan Brian O’Conner (Paul Walker) arasındaki eski husumet yeniden alevlenir. Ancak ortak düşmanlarıyla mücadele etmek zorunda kalınca ikisi arasında belli belirsiz de olsa yeni bir güven ortamı oluşmaya başlar. Ortak düşmanı safdışı etmenin başka yolu olmadığı için birbirlerine güvenmek zorundadırlar.
Omuz omuza mücadeleye girişen iki erkek intikam almanın en iyi çaresini bulmuştur: Direksiyon başındayken mümkün olan en yüksek limitleri zorlamak…

Yönetmen: Justin Lin
Oyuncular: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, John Ortiz, Laz Alonso, Gal Gadot, Shea Whigham, Tego Calderon
Senaryo: Chris Morgan
Yapımcılar: Neal H. Moritz, Vin Diesel, Michael Fottrell
Türü: Aksiyon / Macera
Stüdyo: Universal Pictures
http://www.fastandfuriousmovie.net/

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
İblis - La Posesion de Emma Evans - Exorcismus (2011) Kung Fu Panda 4 (2024) Korsanlar - The Pirates: Band Of Misfits (2012) Gelecekten Bir Gün (2010) David Copperfield’ın Çok Kişisel Hikayesi - The Personal History of David Copperfield (2020) Kahraman Yarışçılar - Rally Road Racers (2023)

Leave a comment