Dünyanın en çok satan oyunlarından biri olan ve beyazperde uyarlaması büyük beğeni toplayan Need For Speed “Hız Tutkusu” filminin DVD si bu Cuma raflardaki yerini alıyor!

Hapisten çıktıktan hemen sonra ülkeler arası bir araba yarışına katılan sokak yarışçısının haksız yere hüküm giymesine neden olan adamla hesaplaşmasını anlatan film, bol aksiyonlu ve tamamı gerçek çekilen araba kovalama ve kaza sahneleriyle izleyicilerin nefeslerini kesecek.

Filmin başrollerinde Aaron Paul (2 Emmy® ödülü Breaking Bad), Dominic Cooper (Captain America: The First Avenger), Imogen Poots (Fright Night), Ramon Rodriguez (Transformers), Rami Malek (The Twilight Saga: Breaking Dawn), Scott Mescudi, Dakota Johnson (21 Jump Street), Harrison Gilbertson ve Michael Keaton (Batman) yer alıyor. Filmin yönetmenlik koltuğuna ise usta isim Scott Waugh oturuyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Adalet Peşinde - Law Abiding Citizen (2009) Hanzap (2021) Dedemle Bu Yaz - Avis de Mistral – My Summer in Provence (2015) KLONDİKE (2022) Çılgın Ortak (2021) Ustura - Machete (2010)

Leave a comment