Vivaldi’nin efsanevi ‘Dört Mevsim’i ile teknoloji ve sanatı buluşturan keyifli çocuk oyunu “Odada Dört Mevsim”, 28 Eylül Cumartesi günü minik sanatseverler için ilk perdesini açıyor.
BKM ve İMAJ ortak kuruluşu olan Kelebek Yapım’ın hayata geçirdiği müzikli çocuk oyunu “Odada Dört Mevsim”, 28 Eylül Cumartesi günü miniklerin hayal gücünü geliştirecek ilk oyununu BKM’de sahneye koyuyor.
Teknoloji, müzik ve sanatı bir arada sunan “Odada Dört Mevsim”, sanatın her dalının çocukların zengin hayal dünyasında yer bulmasını sağlıyor.  Neşe Türkeş’in yazıp, Okan Yahşi’nin yönettiği çocuk tiyatrosu, bir odanın içine Vivaldi’nin dört mevsimini sığdırarak çocukların keşfedilmeye hazır, büyülü dünyalarının kapısını açıyor.
Odasında nasıl vakit geçireceğini bilmeden sıkılan Bora’nın, yardımına koşan bilge sinek Bay Cızbız ile arasında geçen hikayeleri konu alan “Odada Dört Mevsim”, Vivaldi’nin eşsiz müzikleriyle miniklerin hem gözlerine hem de kulaklarına hitap ederek büyük ilgi çekiyor. Müziklerinin yanı sıra, danslar ve görsel efektlerle hayal gücünü sınırsız kılan oyun, çocuklar için keyifli bir proje ortaya koymak için ise konularında uzman bir ekiple çalışıyor. Teknoloji, müzik ve sanatın bir arada sunulduğu “Odada Dört Mevsim” ile Kelebek Yapım, minik sanatseverlere 45 dakika boyunca keyifli vakit geçirecekleri bir tiyatro sunuyor.

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157635854848534″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yarının Sınırında - Starred Up (2014) Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu - Boonie Bears, to the Rescue (2016) Las Herederas - Mirasçılar (2018) Kaçma Birader (2016) Yengeç Oyunu (2009) Benim Hikayem - Barney’s Version (2011)

Leave a comment