“Hayat Sana Güzel” 11 Nisan 2014’te Sinemalarda…

Yapımcılığını Erler Film’in (Türker İnanoğlu) üstlendiği, senaryosunu Gül Abus’un yazdığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı Hayat Sana Güzel filminin başrollerini Şevket Çoruh, Hande Katipoğlu, Tuba Ünsal, Timur Acar ve Dilberay paylaşıyor.

İstanbul’un büyük inşaat şirketlerinden birisinin sahibi olan Azmi, Güneydoğu Anadolulu toprak ağası çok zengin bir ailenin oğludur. Doğduğu toprakların geleneklerine sıkı sıkıya bağlıdır. Güzel eşi ve oğluyla birlikte, yolunda giden mutlu bir evliliğe sahiptir.

Behiye, eşine sadık 35-40 yaşlarında havalı bir sarışındır. Anadolu yaşantısından İstanbul şehir yaşantısına Azmi’den daha kolay adapte olmuş cemiyet hayatına katılmış ve kocasıyla uyum içinde yaşayan alışveriş meraklısı bir kadındır.

Azmi’nin baş edemediği sürekli kâbusu ‘’ölüm korkusu’’dur. Bu yüzden etrafındaki herkesin hayatını da cehenneme çevirir. Çocukluktan beri en yakın arkadaşı Doktor Mustafa’dır. Günlük hayatında yaşadığı en küçük olumsuz olayda bile’’ölüm korkusu’’ ile soluğu onun yanında alır.

Tahlillerinin sonucunu öğrenmek için gittiği hastanede, iki aylık ömrü kaldığını öğrenen Azmi şok geçirir. Kendisine cennet kapılarını açmak için hazırlıklar yapmaya başlar. Geride bırakacağı çok sevdiği eşi kiminle evlenecek? Oğluna kim babalık yapacak? Bu kadar çalışıp çabalayıp kurduğu şirketlerini kim yönetecek? Ayrıca, köyünde paralarını elinden aldığı annesi, kalbini kırdığı arkadaş ve dostları haklarını helal edecekler mi?

Azmi öylesine değişir ki, yakınları onda ki bu değişikliğe bir türlü anlam veremez… Sonunda peş peşe hiç ummadığı şekilde gelişen olayların ortasında kalan Azmi’nin hayatı gerçek bir kâbusa döner…

Gerçek bir komedi filmi! Seyirciyi kahkaha tufanına boğacak olan “Hayat Sana Güzel” güçlü oyuncu kadrosuyla 11 Nisan 2014’te sinemalarda…

Çok kısa bir süre sonra öleceğinizi bilseniz ne yaparsınız?

Gösterim Tarihi: 11 Nisan 2014
Dağıtım: Warner Bros.
Yapım: Erler Film
Yapımcı: Türker İnanoğlu
Yönetmen: Murat Şeker
Senaryo: Gül Abus
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Uygulayıcı Yapımcı: Zeynep Güzeldoğu
Görüntü Yönetmeni: Vedat Özdemir
Işık Yönetmeni: Ersin Aldemir

OYUNCULAR

ŞEVKET ÇORUH AZMİ
HANDE KATİPOĞLU BEHİYE
TUBA ÜNSAL NURCAN
TİMUR ACAR TANER
HAKAN BİLGİN  MUSTAFA
DİLBERAY  SATI ANA
BURAK SAĞYAŞAR SELİM

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157643767438155″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Başlat: Ready Player One - Ready Player One (2018) Yaratıcı - The Creator (2023) Rüzgargülü (2022) Korku Hikayeleri - Horror Stories (2013) Marigold Oteli’nde Hayatımın Tatili 2 - The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015) Hayalet Hikayesi - Personal Shopper (2017)

Leave a comment