Yeter ki Umut Eksilmesin Hanemizden…

“HAYAT AĞACI” DİZİSİNİN YANGIN SAHNESİNDE GERÇEK İTFAiYECİLER OYNADI!!!

Başrollerini Fikret Kuşkan, İdil Fırat, Onur Saylak, Özge Özberk gibi isimlerin paylaştığı, yapımını Focus Film’in üstlendiği “Hayat Ağacı” dizi setinde gerçek itfaiyeciler rol aldı. 18 Eylül Perşembe akşamı TRT 1 ekranlarında ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak olan dizinin yangın sahneleri saatlerce sürdü. Dizinin başrol oyuncularından Fikret Kuşkan, “ Dizinin en zorlu çekimlerinden birini gerçekleştirdik, büyük bir çekimdi. Hareketli ve kalabalık… Emin ellerdeydik ama. Önlem olması için setimizde bulunan itfaiyeci arkadaşlar, aynı zamanda rol de aldılar. Hepsine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.  Merakla beklenen sinema tadındaki yeni dizi “Hayat Ağacı” 18 Eylül Perşembe ilk bölümüyle 19.50’de TRT 1
ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor…
Saygı ve sevgiyi kaybetmemiş, birbirine kenetlenmiş, hayata karşı her ne olursa olsun dim dik durmayı başarmış Karahanlı Ailesi’nin samimi ve sürükleyici hikayesi…
Yapımcılığını Focus Film’in üstlendiği, senaryosunu Volkan Yazıcı’nın yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Barış Yöş’ün bulunduğu dizinin başrollerini, Fikret Kuşkan, İdil Fırat, Onur Saylak, Özge Özberk, Tolga Güleç, Beyza Şekerci, Enis Arıkan, Zeynep Aydemir, Fırat Temir, Aycan Koptur, Hande Erçel, Mertcan Özsoy, Çağdaş Tekelioğlu, Alya İydiş, Ergin Torun ve usta oyuncular Kenan Bal ve Ayşe Tunaboylu paylaşıyor.

Genel hikaye;
Etrafında sevilen sayılan, özü sözü bir, dürüst bir adamdır Eşref. Oğlu Murat’la beraber büyük bir atölye haline getirdikleri baba yadigârı o küçük dükkân, tüm ailenin ekmek teknesi olmuştur. Ancak geçmişteki hesapları kapatmaya gelen Kenan, bu ailenin üzerine bir kara bulut gibi çöker. Birbirine sıkıca kenetlenmiş olan Karahanlı Ailesi, kendisini bekleyen fırtınaya hazırlıksız yakalanır. Bildikleri ve inandıkları tek şey ise her gecenin bir sabahı olduğudur!

Yapımcı: Focus Film
Yönetmen: Barış Yöş
Senaryo: Volkan Yazıcı
Müzik: Fahir Atakoğlu
Oyuncular: Kenan Bal (Eşref), Ayşe Tunaboylu (Keriman), Fikret Kuşkan (Murat), İdil Fırat (Filiz), Özge Özberk (Ayşen), Onur Saylak (Cengiz), Tolga Güleç (Kenan), Beyza Şekerci (Umut), Enis Arıkan (Arif), Zeynep Aydemir (Esra), Fırat Temir (Fırat), Aycan Koptur (Birce), Hande Erçel (Selen), Mertcan Özsoy (Okan), Çağdaş Tekelioğlu (Samet), Alya İydiş (Didem), Ergin Torun (Can)

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Çığlık 6 - Scream VI (2023) Pırdino: Sürpriz Yumurta (2015) Türkler Çıldırmış Olmalı 2: Mavi Vatan (2024) Küçük Esnaf (2016) Ricky (2009) Naciye (2016)

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment