Settar Tanrıöğen’in huysuz bir hayaleti canlandırdığı “Hayalet Dayı” filminin fragmanı, Youtube’da bir aydan kısa bir süre içerisinde bir milyondan fazla kişi tarafından izlendi! Tıklanma rekoru kıran fragmanıyla kahkahaya boğan, Ozan Özcan ve Caner Özyurtlu’nun başrollerini paylaştığı filmin esprileri de dilden dile yayılmaya başladı. “Hayalet Dayı” 13 Şubat’ta sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Ozan ve Caner’in, yeni taşındıkları evde davetsiz olarak yaşayan ve bir türlü gitmek bilmeyen huysuz ama tatlı “Hayalet Dayı” ile ilgili maceralarını anlatan filmin fragmanı Youtube’da tık’a doymuyor. 28 gün gibi kısa bir sürede, bir milyonu aşkın kişi tarafından izlenen fragman, izleyenleri absürt ama kahkahası bol bir serüvene hazırlıyor. Filmde Ozan ile Caner dayının en büyük isteğini yerine getirmek için kendilerini birbirinden komik maceraların içinde bulurlar.

Bugüne kadar bilinen bütün ‘Dayı’ ve ‘Hayalet’ kavramlarını unutturacak “Hayalet Dayı”; fragmanıyla merak uyandırırken, espriler de şimdiden gençlerin diline dolandı. Settar Tanrıöğen, Ozan Özcan, Caner Özyurtlu, Tuğçe Karabacak, Kaan Sezyum’un rol aldığı filmde, Ülkü Duru ve Esra Dermancıoğlu da bugüne kadar kendilerini görmeye hiç alışık olmadığımız karakterlerle sinemaseverlere sürpriz yapıyor. Ali Yorgancıoğlu’nun yönettiği, senaryosunda Serkan Altuniğne, Ozan Özcan, Ali Yorgancıoğlu imzası olan filmin, görüntü yönetmenliğini Hayk Kirakosyan, müziklerini ise Oğuz Kaplangı ile Serkan Çeliköz üstleniyor.

DCC Film’in yapımcılığını, dağıtımcılığını ise Chantier Film’in üstlendiği “Hayalet Dayı”, 13 Şubat 2015’de beyazperdede sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Fakir: Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu - Extraordinary Journey of the Fakir (2018) MINE (2017) Araf 6: Ölüm (2023) Osman Pazarlama (2016) Güvercin (2018) Sağ Salim (2012)

Leave a comment