Tüm Dünyada Rekorlar Kıran “The Hangover” Üçlemesinin Finali “HANGOVER 3: FELEKTEN BİR GECE”yi Vizyona Girmeden Önce Üniversite Kampüsünde İzleyebilirsin!
Ülkemizde 31 Mayıs’ta vizyona girecek HANGOVER 3: FELEKTEN BİR GECE filmini üniversite öğrencileri okul kampüslerine getirmek için yarışıyorlar. Yarışmaya katılan; Koç Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi ve Yıldız Üniversitesi öğrencileri,
www.hangover3kampuste.com sitesine girerek üniversitelerine oy veriyorlar. En çok oyu alan üniversitenin öğrencileri filmi vizyona girmeden önce kampüslerinde düzenlenecek özel gösterimde izleyebilecekler.
HANGOVER 3: FELEKTEN BİR GECE’yi herkesten önce kampüsünde izlemek isteyenlerin tek yapması gereken 25 Mayıs, Cumartesi gününe kadar  www.hangover3kampuste.com sitesine girerek üniversitesine oy vermek!
Filmin Konusu
Aradan iki yıl geçmiştir. Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) ve Doug (Justin Bartha) evlerinde olaysız ve mutlu bir şekilde yaşamaktadırlar. Dövmeler lazerle sildirilmiş, dosyalar hasır altı edilmiştir. Felaket mıknatısı Leslie Chow ile ilgili aldıkları son haber, bir Tayland hapishanesine atıldığıdır. Ve onun resimden çıkmasıyla, kahramanlarımız yeni yeni kendilerini toparlamaktadırlar. Ne de olsa kafaları bir, dünyayken Las Vegas’ın çirkin yüzünü görmüşler, Bangkok’un uyuşturucu mafyası tarafından kaçırılmışlar, ateş edilmişler ve kovalanmışlardır.
“Çetenin” mutsuz tek üyesi Alan’dır (Zach Galifianakis). Hâlâ bir amacı olmayan, grubun bu kara koyunu ilaçlarını terk etmiş ve kendini feci bir şekilde doğal dürtülerine kaptırmıştır. Alan için bunun anlamı, sınırların, seçiciliğin ve yargıların olmaması demektir. Fakat yaşadığı kişisel bir kriz onu nihayet ihtiyaç duyduğu yardımı istemeye mecbur bırakır.
Bu durumda, ilk adımı atmasını sağlamak için en iyi üç arkadaşından daha iyi bir seçenek olabilir mi?
Bu kez, bekarlığa veda partisi yoktur. Düğün yoktur. Ne yanlış gidebilir ki? Ancak, Çete yollara düştüğünde, her şey mümkündür.
Kargaşa ve kötü kararların getirdiği benzersiz maceranın son perdesi olan “Hangover 3: Felekten Bir Gece/The Hangover Part III”te kahramanlarımızın her şeyin çıkış noktası olan Las Vegas’a dönerek başladıkları şeyi bitirmesi gerekiyor.
Öyle veya böyle…her şey burada son bulacak.
Warner Bros. Pictures ve Legendary Pictures, yönetmen Todd Phillips’in rekor üzerine rekor kıran üçlemesinin son filmi “Hangover 3: Felekten Bir Gece/The Hangover Part III”yi sunar.
“Hangover 3: Felekten Bir Gece/The Hangover Part III”, sırasıyla Phil, Stu, Alan ve Doug’u canlandıran yıldızlar Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis ve Justin Bartha’yı yeniden bir araya getiriyor. Önceki filmlerde izlediğimiz Ken Jeong (Leslie Chow); Heather Graham (Stu’nun ilk eşi Jade) ve Jeffrey Tambor (Alan’ın babası Sid) kadroya geri dönen diğer isimler. Kahramanlarımızın yeni kabusu Marshall rolündeki John Goodman ise seride ilk kez yer alıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Arama Moturu (2016) Camille Claudel 1915 (2013) Evim - Home (2015) Aquarius (2017) Abbas’ın Melekleri (2016) Çünkü Onu Çok Sevdim (2017)

Leave a comment