“HAMLET”;
ÖNCE ANADOLU YAKASINDA,
ARDINDAN AVRUPA YAKASINDA!

Shakespeare’in ölümsüz eseri “Hamlet”; CEF Tiyatro ve AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu ortaklığında, çağdaş yorumuyla 16 Şubat 2013, Cumartesi akşamı 20:30’da Kozzy Kozyatağı Alışveriş ve Kültür Merkezi’nde, 18 Şubat Pazartesi akşamı 21:00’de ise Trump Towers Tiyatro’da sahnelenecek.

Babasını öldüren, annesiyle evlenerek Danimarka Krallığı’nı ele geçiren amcasıyla ve kendi korkularıyla mücadele eden Danimarka Prensi Hamlet’in öyküsü; Kemal Başar’ın rejisi ve dramaturjisiyle sahneleniyor. Kasım ayında perdelerini açan “Hamlet”; CEF Tiyatro ve AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu tarafından sahneye konuluyor.

“Hamlet”te; Hakkı Ergök, Lale Başar, Arda Aydın, İsmail İncekara, Beste Bereket, Sertan Müsellim, Mesut Yılmaz, Cemal Gönen, Hakan Eke, Mehmet Emci, Kosta Kortidis, Alkış Peker ve Asena Ongan rol alıyor.

Okan Bayülgen’in sesiyle dahil olduğu oyunu; Sabahattin Eyüboğlu Türkçeleştirirken,dekor tasarımını Murat Gülmez, kostüm tasarımını Berna Yavuz, ışık tasarımını Yüksel Aymaz,ses tasarımını ise Şükrü Tümşen üstleniyor. Müziklerine Can Atilla’nın, koreografisine Sibiu Dans Tiyatrosu’nun sanat yönetmeni Hugo Wolff’un imza attığı “Hamlet”te; İrem Arslan Aydın yönetmen yardımcısı, Emek Baylan prodüksiyon sorumlusu olarak görev alıyor. Kısa film yönetimini Tayfun Dinçer’in,afiş ve broşür tasarımını Nazlı Ongan’ın üstlendiği oyunun fotoğraflarını ise Serhan Oksay çekti.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Gölge (2016) Palermo’da Yüzleşme - Palermo Shooting (2009) Büyük Sır - Get Low (2011) İblis’in Oğlu: 13. Vahşet (2013) Aramızda Casus Var / Burn After Reading (2008) Tinker Tailor Soldier Spy: Köstebek - Tinker Tailor Soldier Spy (2012)

Leave a comment