Güzel Oyuncu Amy Adams Yeni Filmi Düzenbaz’da
Jennifer Lawrence İle Öpüşme Sahnelerini Anlatıyor

Jennifer Lawrence endişelenmemeli çünkü Amy Adams öpüşme anları için iyi şeylerden başka bir şey söylemiyor: “Bu işte çok başarılı! Çok yumuşak dudakları var. O gerçekten harika bir kadın. Düzenbaz’da (American Hustle) herkesin kimyası çok tuttu. Benim ve Jennifer arasındaki değişken enerji nedeniyle neredeyse mahremiyetimizin sınırındaydık çünkü çok o anlık bir duyguydu ve sonra beni öptü.”

İki star birlikte merakla beklenen Düzenbaz’da rol alıyorlar ve yakın bir arkadaşlık geliştirmişler gibi gözüküyor. Amy Adams birlikte rol aldığı arkadaşını öven tek kişi değil. Lawrence şöyle ekliyor: “Amy ile kavga etmek en komik anlardan biriydi. Her zaman gülme krizine girerdik, kes diye bağırırlardı ve biz kahkahaya boğulurduk. Bu tarz kadınları canlandırması çok eğlenceli, sonra da öpüştük. Harikaydı!”

Jennifer’ın rolü hakkında yeterli bilgiyi alamadık diyorsanız filmdeki bir diğer öpücüğüne geçelim. Lawrence Christian Bale ile öpüşme sahnelerini şöyle açıklıyor: “Batman ile öpüştüm, gördün mü?”

17 OCAK’TA SİNEMALARDA

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Bas Gaza - Overdrive (2017) Mutlu Azınlık - Happy Few (2011) Türkler Çıldırmış Olmalı 2: Mavi Vatan (2023) Deri Ceket - Deerskin - Le Daim (2019) Yenilmezler: Ultron Çağı - Avengers: Age of Ultron (2015) Kanal-İ-zasyon (2009)

Leave a comment