YÖNETMEN ÖMER UĞUR,
“GURULDAYAN KALPLER”LE
YILLAR SONRA
SİNEMAYA DÖNÜYOR!

“Eve Dönüş” filmi, “Geniş Aile” dizisi gibi unutulmayan projelerin sevilen yönetmeni Ömer Uğur; aksiyon komedi filmi “Guruldayan Kalpler”le yaklaşık 10 yıl aradan sonra sinemaya dönüyor! Başrollerini Necip Memili, Algı Eke ve Devin Özgür Çınar’ın paylaştığı “Guruldayan Kalpler”; “sokaktaki adam”ın modern sanatla bol kahkahalı imtihanıyla sinema
izleyicisine neşeli bir macera sunuyor.

İlk filmini 1986 yılında çeken, televizyonda önemli projelere imza atan, senaryo çalışmaları ve belgesel çekimleri de yapan Ömer Uğur; adını, 2006 yılında hem yönetmenliğini üstlendiği, hem de senaryosuna imza attığı “Eve Dönüş” filmiyle duyurdu. Ekranların çok konuşulan dizisi “Geniş Aile”nin de sevilen yönetmeni;  yaklaşık 10 yıl sonra bir aksiyon komedisiyle sinemaya dönüyor. Uğur’un yönetmen koltuğunda oturduğu “Guruldayan Kalpler”; “sokaktaki adam”ın, bir modern sanat eserine bakış açısını komik bir dille anlatıyor. Sinema seyircilerine neşeli bir macera sunarken, güçlü esprileri ve oyunculuklarıyla çok güldüren filmde Ömer Uğur ayrıca, küçük bir rolle de izleyicilere sürpriz yapıyor.

Ailece izlenebilecek aksiyon komedi filmi “Guruldayan Kalpler”in yapımcılığını; “Vay Arkadaş”, “Galip Derviş”, “İçimdeki Ses” gibi projelere imza atan Barakuda Film üstleniyor. Filmde, Necip Memili, Algı Eke ve Devin Özgür Çınar’ın yanı sıra Tanju Tuncel, Fırat Tanış, Uygar Özçelik, Hakan Meriçliler, Ünal Yeter, Ali Tutal, Sevilay Şimşek ve Barış Başar rol alıyor. Senaryosunu Caner Güler’in yazdığı filmin müziklerini ise Sertaç Özgümüş ve Selim Siyami Sümer hazırladı.

Modern sanatın yarattığı kafa karışıklığını komik bir aksiyonla harmanlayan “Guruldayan Kalpler”; 1 Mayıs 2015, Cuma günü sinemalarda!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yılbaşı Gecesi - New Year’s Eve (2011) Tenet (2020) Bak Şu Leyleğe 2: Zümrüt Taşının Peşinde - Richard the Stork 2: The Mystery of the Great Jewel (2023) Tatlı Cadı Lili: Mandolan’a Yolculuk - Lilly The Witch 2: The Journey To The Mandolan (2013) Kanunun Ötesinde - A Walk Among The Tombstones (2014) Aşkın Sessizliği - Tous Les Soleils - Silence of Love (2011)

Leave a comment