Gürbüz: Hadi Allah’a Emanet

Filmin Konusu: Gürbüz (Emre Mutlu) bir pizza restoranında motokuryelik yapmaktadır. Gürbüz uzatmalı sözlüsüyle evlenmeye ve çalıştığı pizza dükkanının müdürü olmayı hayal etmektedir. Gürbüz sözlüsü Aylin’in (Arzu Oruç) kıskançlıklarından bunalmıştır. En yakın arkadaşı Ferhat (Hakan Bulut) Gürbüz’e bir öneride bulunur. Gürbüz bütün gün yaptıklarını, sipariş teslimlerini cep telefonuyla kaydedip Aylin’e gönderecek; böylece Aylin de Gürbüz’ün neler çektiğini anlayacak ve kıskançlıklarına bir son verecektir. Ancak Gürbüz ilk siparişinde bir cinayet anını kaydeder cep telefonuna. Hemen oradan kaçar fakat farkedilmiştir. En yakın arkadaşı Ferhat ile birlikte bu beladan nasıl kurtulacaklarını düşünürken bir yandan da amansız ve komik bir kovalamacanın içine düşerler. Peşlerine, galeri sahibi Hamit (Şafak Sezer) ve iç güveysi damat Aykut Fişek’i de (Gökhan Yıkılkan) takan ikilinin başı beladan kurtulmaz.

Vizyon Tarihi: 30 Ağustos Perşembe
Yapımcı: TRY Yapım
Yönetmen: Orhan Erkal
Oyuncular:
Gürbüz: Emre Mutlu
Ferhat: Hakan Bulut
Aykut: Gökhan Yıkılkan
Nihat: Ayhan Taş
Aylin: Arzu Oruç
Ali Haydar: Ömer Kurt
Metin: Serkan Şengül
Feride: Bengi İdil Uras
Arap: Hüseyin Elmalıpınar
Adnan Dayı: Muhammet Cangören
ve
Hamit: Şafak Sezer

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Stalin’in Ölümü - The Death of Stalin (2018) Avustralya / Australia (2008) Evdeki Düşman: Başlangıç - Orphan: First Kill (2022) Korku Tüneli - XX (2017) Kaptan Fantastik - Captain Fantastic (2016) Fantastik Canavarlar: Nelerdir, Nerede Bulunurlar? - Fantastic Beasts and Where to Find Them? (2016)