GÜNAH ŞEHRİ 2:
UĞRUNA ÖLDÜRÜLECEK KADIN
“SIN CITY: A DAME TO KILL FOR”
22 Ağustos’ta dünya ile aynı anda sinemalarda!

Karanlığın şiddetle kol kola gezdiği Günah Şehri’nin tehlikeli sokaklarını yeniden ziyaret etmeye hazır olun!
Frank Miller’ın ödüllü grafik romanından uyarlanarak görsel dünyasıyla çığır açan ilk filmin merakla beklenen devamında, şehrin kanı kaynayan sakinleri aksiyon ve entrika dolu maceralarıyla bir kez daha karşımızda. Üstelik bu sefer büyüleyici bir 3D deneyimi ile birlikte.
İlk filmin yıldız kadrosunda bulunan Jessica Alba, Mickey Rourke, Rosario Dawson ve Bruce Willis’e bu sefer, Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt ve Eva Green de katılıyor.
“Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın” 22 Ağustos’ta sinemalarda!

Ortak yönetmenler Frank Milller ve Robert Rodriguez, Miller’ın çarpıcı görsel dünyasıyla tarihe geçmiş ödüllü grafik roman serisi “Günah Şehri”ni perdeye taşımak üzere yeniden bir araya geliyor.
Adaletin kesinlikle kol gezmediği bu karanlık şehirde, acımasız katiller kendilerinden ümitsizce intikam almak isteyenlerin tepesine binmek üzeredir. Hepsinin yolu, Günah Şehri’nin ünlü kulubü Kadie’s Club Pecos’da kesişir.
Filmin açılışında, Marv (Mickey Rourke) kendini tam bir karmaşanın içinde bulur ancak buraya nasıl geldiğini hatırlamaya çalışmaktadır.
Öbür yanda, kendine fazla güvenen genç kumarbaz Johnny (Joseph Gordon-Levitt) şansını şehrin en azılı kötü adamı olan Senatör Roark’ın (Powers Boothe) oyun masasında denemektedir.
Roark, aynı zamanda Nancy’nin de (Jessica Alba) baş düşmanıdır. John Hartigan’ın (Bruce Willis) kendini öldürmesinden sonra keder ve öfkeden deliren Nancy, intikamını almak için her yolu deneyecektir.
Merkezdeki hikaye olan “Uğruna Öldürülecek Kadın”da ise Dwight (Josh Brolin) hayallerinin ve kabuslarının kadını olan Ava (Eva Green) ile son bir hesaplaşma içine girmiştir.
Yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgi bütün karakterleri birbirine bağlayacak, Günah Şehri’nin sokakları bir kez daha entrika ve aksiyon dolu karanlık bir maceraya ev sahipliği yapacaktır.

Yönetmenler: Robert Rodriguez, Frank Miller
Oyuncular: Jessica Alba, Josh Brolin, Rosario Dawson, Joseph Gordon-Levitt, Eva Green, Mickey Rourke, Bruce Willis, Powers Boothe, Dennis Haysbert, Ray Liotta, Christopher Meloni, Jeremy Piven, Christopher Lloyd, Jaime King, Juno Temple, Stacy Keach, Martin Csokas, Jamie Chung, Julia Garner, Lady Gaga
Yapım: ABD, 2014
Tür: Aksiyon, Macera
Süre: 102 dakika
Dağıtım: Pinema
İthalat: Mars Cinema Group

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Ölümcül Oyunlar - Funny Games (2024) Kara Cin Laneti (2024) Tay 2: Ebabil Takımı (2024) Bana Beni Anlat (2024) Nisan (2024) Neandria - Neandreia (2024) Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı - Detective Conan: Black Iron Submarine (2024) Aile Çıkmazı (2024) Mükemmel Aile (2024) Zavallılar - Poor Things (2024) Adaletin Eli - Red Right Hand (2024) Oppenheimer (2024) Gece Yüzüşü - Night Swim (2024)
Arşivden Seçkiler:
Eden - Cennet (2015) Logan: Wolverine (2017) Çakma Polisler - Let’s Be Cops (2014) Kulübeye Tıklat - Knock at the Cabin (2023) Avatar: Suyun Yolu – Avatar: The Way of Water (2022) Küçük Kadınlar - Little Women (2020)

Leave a comment