“KOCANA SÖYLE DE RAHAT DURSUN!”
SAHNEDE ZEKİ MÜREN’İ ANDI

Boğaz’da Kanlıca’da maviyle yeşilin buluştuğu kıyıda konumlu Paysage Restaurant’ta önceki gün Türk Müziği’nin Prensi Gökhan Sezen program yaptı.

BVS Group’a ait olan ve adını her masasından görülen doyumsuz manzarasından alan Paysage Restaurant’ın o gece önemli konukları vardı. Cemiyetin seçkin ismi Lili Garih ve arkadaşlarının yanı sıra sevilen sanatçı Seyfi Dursunoğlu da Gökhan Sezen’i dinlemeyi tercih etmişlerdi.

Türkiye’nin en iyi eğlendiren sahne sanatçıları arasında bulunan ve aynı zamanda bir televizyon yıldızı olan, şarkıcı, dansçı ve tuluat ustası Seyfi Dursunoğlu, Gökhan Sezen’i büyük bir ilgiyle dinledi ve sık sık alkışladı.

GÖKHAN SEZEN SAHNEYE DAVET ETTİ

Programının ilk bölümünde iki şarkısını Seyfi Dursunoğlu’nun masasına oturarak söyleyen Gökhan Sezen ‘Büyük usta’ dediği sanatçıyı ikinci bölümde sahneye davet etti.

Sahnede yaptığı espirilerle konukları ve orkestrayı adeta gülme krizine sokan Dursunoğlu ‘Huysuz Virjin’ olarak yaşadığı bir anısını anlattı. O sırada Paysage’ın erkek konuklarından biri, “Biz seni böyle kabul ettik Seyfi abi” diye söze girdi. Seyfi Dursunoğlu bu söz üzerine, “Sen benim neyimi gördün de beni böyle kabul ediyorsun?” diye cevap verince salon kahkahadan kırıldı.

“KOCANA SÖYLE DE RAHAT DURSUN”  

Bir bayan misafir ise Dursunoğlu’na, “Eşim sizin burada olduğunuzu fark etmiş ve çok sevinmiş. Eşim sizi çok seviyor, bir fotoğraf çektirebilir miyiz?” diye sordu.

Seyfi Dursunoğlu bu sözlere, “Tamam ama kocan beni çok rahatsız ediyor” diye cevap verdi.

Şaşıran kadın, “Nasıl yani?” diye sordu.

Seyfi Dursunoğlu’nun yanıtı bir kere daha tüm salonu kahkaha krizine soktu: “Eee hep benim yanımdan geçerken bir yerlerime dokunuyor. Söyle de kocana, biraz rahat dursun!”

“ZEKİ MÜREN BÜYÜK SANATÇIYDI”

Sahnede şarkı da söyleyen ünlü sanatçı, sesi ve yorumuyla tüm konuklardan büyük alkış aldı. Zeki Müren’in bestelediği ‘Beklenen Şarkı’ adlı nihavent eseri okuyan Dursunoğlu, Zeki Müren’in çok değerli bir müzik insanı ve benzersiz bir yorumcu olduğunu söyledi.

Zeki Müren’den dinlemeyi çok sevdiğini vurguladığı ‘Benzemez Kimse Sana‘ isimli şarkıyı da alkışlar arasında okuyan Seyfi Dursunoğlu mikrofonu yeniden Gökhan Sezen’e bırakırken, kendisine gösterilen büyük ilgiye de tekrar tekrar teşekkür etti.

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157641179522765″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yasak Bölge 9 - District 9 (2009) Ah Yalan Dünyada: Neşet Ertaş (2016) Melankoli - Melancholia (2012) Bekarlığa Veda - Bachelorette (2012) Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2 - Hunger Games: Mockingjay Part 2 (2015) Şeytanın Laneti - Hosts (2022)

Leave a comment