God of War
Resmi Roman Uyarlaması

Savaş Tanrısı’nın şimdiye kadarki en duygusal ve zorlu yolculuğunda siz de Kratos ve oğlu Atreus’a katılın…

Olimpos Tanrıları’ndan aldığı intikamın üzerinden yıllar geçen Kratos, artık hayatına İskandinav tanrılarının ve canavarlarının diyarında devam ediyordu. Bu sert ve amansız topraklarda hayatta kalmak için savaşması gerekiyordu… ve oğluna da bunun nasıl yapılacağını öğretmesi. God of War’un şaşırtıcı yeniden anlatımı, serinin tatminkâr savaş sahnelerini, nefes kesici atmosferini ve güçlü kurgusunu bir üst seviyeye taşıyor.

God of War 2’nin senaryo danışmanı olan J. M. Barlog’un God of War oyunlarının direktörü ve yazarı Cory Barlog’la işbirliği yaparak yazdığı roman, hem oyunun hayranları hem de fantastik edebiyat severler için eşsiz bir okuma vadediyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Papatya (2017) Şeytan Uykuda - Don't Come Back Alive (2023) Dedektif Dee: Gizemli Alev - Detective Dee and the Mystery of Phantom Flame (2012) Yedinci Hayat - What Happened to Monday (2017) Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı’nın Yolculuğu - The Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader (2010) Aİ - EO (2023)