HERKÜL: EFSANE BAŞLIYOR VİZYONA GİRDİĞİ HAFTA SON 9 YILIN EN İYİ YABANCI FİLM AÇILIŞINI YAPTI!

Türkiye haklarının D Productions’da olduğu, 7 Şubat’ta vizyona giren Herkül: Efsane Başlıyor (Hercules: The Legend Begins) filmi son 9 yıl içerisinde Şubat ayında vizyona giren filmler arasında en iyi yabancı film açılışını yaptı.

Başrollerini Kellen Lutz, Liam Mclntyre, Gaia Weiss, Liam Garrigan ve Roxanne McKee’nin paylaştığı, yönetmenliğini ise Renny Harlin’in gerçekleştirdiği Herkül: Efsane Başlıyor (Hercules The Legend Begins) izleyicilerden tam not aldı. İlk hafta 272.000 kişi tarafından izlenen  gerilim ve aksiyon dolu sahneleriyle adından oldukça söz ettiren film Türkiye Box Office’e ikinci sıradan girmeyi başardı.

Yunan mitolojisinin tanrılarını ve tanrıçalarını vizyona taşıyan Herkül: Efsane Başlıyor filmi, Herkül’ün efsanelerle dolu dünyasını genç bir erkeğin gözünden anlatıyor ve kaderini değiştirmek için verdiği mücadeleyi konu alıyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Ant-Man (2015) Şeytanın İni - Lair (2022) Melanet (2023) Peki Şimdi Nereye? - Et Maintenant, On Va Ou? - Where Do We Go Now? (2012) İsra & Sihirli Kitap - Isra en Het Magische Boek (2017) Kabustan Gelen - Before I Wake (2016)

Leave a comment