Scarlett Johansson’ın başrol aldığı merakla beklenen bilim kurgu filmi “Ghost In The Shell” çekimleri Yeni Zelanda’da başladı.

PARAMOUNT PICTURES VE DREAMWORKS PICTURES’DAN “GHOST IN THE SHELL” FİLMİNİN ÇEKİMLERİ YENİ ZELANDA’DA BAŞLADI

Paramount Pictures ve DreamWorks Pictures, Scarlett Johansson’ın (“AVENGERS: AGE OF ULTRON,” “LUCY”) başrol aldığı, yönetmenliğini Rupert Sanders’ın (“SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN”) yaptığı “GHOST IN THE SHELL” filminin yapımına başlandığını duyurdu. Filmin çekimleri Wellington, Yeni Zelanda’da yapılıyor. Film Amerika’da 31 Mart 2017’de vizyon girecek.

Dünyaca ünlü bilim kurgu eseri “GHOST IN THE SHELL”, 9. Birlik özel görev gücünün başında yer alan, özel operasyonlardan sorumlu benzersiz insan-saybörg hibritin hikayesini konu alıyor. Kendisini en tehlikeli suçluları durdurmaya adamış olan 9. Birlik, tek amacı Hanka Robotic’in siber teknolojideki girişimlerini yok etmek olan bir düşmanla karşı karşıyadır.

Ünlü Kodansha Comics manga dizisinden esinlenilen filmin yazarı ve illüstratörü Masamune Shirow. Yapımcıları Avi Arad (“THE AMAZING SPIDER-MAN 1 & 2,” “IRON MAN”), Ari Arad (“GHOST RIDER: SPIRIT OF VENGEANCE”) ve Steven Paul (“GHOST RIDER: SPIRIT OF VENGEANCE”). Sorumlu yapımcılar, Japon “GHOST IN THE SHELL” filminin ve TV dizisinin yapımcısı Production I.G.’nin sahipleri Michael Costigan (“PROMETHEUS”) Tetsu Fujimura (“TEKKEN”), Mitsuhisa Ishikawa ile Jeffrey Silver (“EDGE OF TOMORROW,” “300”).

Yapımcılar Avi Arad, Ari Arad, Michael Costigan ve Jeffrey Silver şunları söyledi: “Ghost in the Shell’i Wellington’da çektiğimiz için çok mutluyuz. Şehirde çok sayıda son teknoloji yapım tesisi ile bilim kurgu filmi için ideal bir mekan oluşturan zengin bir kent manzarası var. Filmde çalışan Yeni Zelanda ekibi birinci sınıf. Sör Richard Taylor ve Weta Workshop ekibiyle çalışmak her açıdan ilham verici. Yeni Zelanda halkı bu hikayeyi ve sevilen karakterlerini tüm dünyadan izleyicilere ulaştırmak konusunda bize çok yardımcı oldular. Misafirperverlikleri için minnettarız.”

“GHOST IN THE SHELL”in oyuncu kadrosunda Beat Takeshi Kitano (“MERRY CHRISTMAS, MR. LAWRENCE,” “BATTLE ROYALE” dizisi) Daisuke Aramaki rolüyle, Juliette Binoche (“THE ENGLISH PATIENT,” “CHOCOLAT”) Dr. Ouelet rolüyle, Michael Pitt (“Hannibal,” “Boardwalk Empire”) Kuze rolüyle, Pilou Asbæk (“BEN-HUR,” “LUCY”) Batou rolüyle ve Kaori Momoi (“MEMOIRS OF A GEISHA,” “HONG KONG CONFIDENTIAL”) yer almaktadır. 9. Bölge üyelerini Chin Han (“INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE”), Danusia Samal (“Tyrant”), Lasarus Ratuere (“Terra Nova”), Yutaka Izumihara (“UNBROKEN”) ve Tuwanda Manyimo (“THE ROVER”) oynuyor.

Filmin yapım ekibinde görüntü yönetmeni Jess Hall (“THE SPECTACULAR NOW”), editör Neil Smith (“SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN”), yapım tasarımcı Jan Roelfs (“FAST & FURIOUS 6”) ve kostüm tasarımcılar Kurt Swanson ile Bart Mueller (“THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY – PARTS 1& 2”) bulunmaktadır.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Erkek Tarafı: Testosteron (2013) Ölümcül Oyun - Ich Seh Ich Seh – Goodnight Mommy (2016) The Banshees of Inisherin (2023) Havada Aşk Var - Love Is In The Air (2013) Bekarlığa Veda - Bachelorette (2012) Takım: Mahalle Aşkına (2015)

Leave a comment