“SUICIDE SQUAD: GERÇEK KÖTÜLER”
12 Ağustos’ta, 2D, 3D, IMAX 3D, Türkçe Altyazılı ve Türkçe Dublajlı Seçenekleriyle Sinemalarda.

Ülkemizde, 12 Ağustos’ta vizyona girecek SUICIDE SQUAD: GERÇEK KÖTÜLER filminin, dün akşam (3 Ağustos) Londra’da, The Odeon Leicester Square’de, yönetmen ve başrol oyuncularının katılımıyla gerçekleştirilen Avrupa Galası’ndan görüntüler.

Yazar yönetmen David Ayer başrollerini Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman ve Viola Davis’in üstlendiği “SUICIDE SQUAD: GERÇEK KÖTÜLER”le karşınızda.

Kötü olmak iyi hissettiriyor… Dünyanın en tehlikeli, kilit altında tutulan Süper Kötülerinden bir ekip toplayın, onlara hükümetin elindeki en güçlü silahları verin ve sonra onları gizemli, yenilmez bir varlığı alt etmeleri için görevlendirin.  Amerikan istihbarat subayı Amanda Waller kaybedecek hiçbir şeyleri olmayan, benzersiz ve kötücül bireylerden oluşan bir grubu gizlice bir araya getirir. Fakat Gerçek Kötüler başarmak için değil, tescilli birer suçlu oluşlarından dolayı kaçınılmaz olarak yenilecekleri bu göreve seçildiklerini öğrendiklerinde, acaba ölümüne mücadele mi edeceklertir, yoksa herkes yoluna mı gidecektir?

Ayer’in DC Entertainment karakterlerine dayanarak yazıp yönettiği filmde ayrıca Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Adam Beach ve sinemaya yeni adım atan Karen Fukuhara da rol alıyor. Charles Roven ve Richard Suckle’ın yapımcılığını gerçekleştirdiği filmin yönetici yapımcıları ise Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson ve Geoff Johns.

Ayer’ın kamera arkası yaratıcı ekibi; görüntü yönetiminde Roman Vasyanov, yapım tasarımında Oliver Scholl, kurguda John Gilroy ve kostüm tasarımında Kate Hawley’den oluşuyor. Jerome Chen’in görsel efektler amirliğini üstlendiği filmin müziği Steven Price’ın imzasını taşıyor.

Warner Bros. Pictures bir Atlas Entertainment yapımı olan David Ayer filmi “SUICIDE SQUAD: GERÇEK KÖTÜLER”i sunar. Filmin dünya çapındaki dağıtımını bir Warner Bros. Entertainment kuruluşu olan Warner Bros. Pictures gerçekleştirecek. Film hem iki hem üç boyutlu olarak ve seçkin IMAX 3D sinema salonlarında gösterime sunulacak

Gala’dan görüntülerin Youtube linki:

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Fındıkkıran ve Dört Diyar - The Nutcracker and the Four Realms (2018) Seans - Seance (2021) Darbe - Push (2009) Kirpi Sonic - Sonic the Hedgehog (2020) Ördeklerin Göçü - Migration (2024) Ela ile Hilmi ve Ali (2023)

Leave a comment