KAHKAHAYI YAPIŞTIIRR!
FENOMEN DÖRTLÜ
“GENİŞ AİLE: YAPIŞTIR!” ile GÜLMEKTEN KIRIP GEÇİRECEK!

Aklına sürekli fikir gelmesi, sağlıklı düşünmesine engel olan Cevahir, kendisini onun mutsuzluğuna adayan Koyu Bilal, yancılıkta bir dünya markası, “yetersiz” Ulvi ve Bilal’in “sessiz” mantığı Müfit; “Geniş Aile: Yapıştır!” ile bu kez sinemada gülmekten kırıp geçirecek. Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz’ın hayat verdiği fenomen dörtlü, define peşinde koşarken içine düştükleri belalı macera ile seyirciye kahkahayı yapıştıracak!

Televizyon ekranlarının en sevilen ve en komik dizilerinden “Geniş Aile”nin fenomen dörtlüsü, “Geniş Aile: Yapıştır!” ile beyazperdede sevenlerine kavuşuyor. “Gavuroğlan” Cevahir’in (Ufuk Özkan) her zamanki gibi parayı yitirip daha büyük bir maceranın kapısını kırmasıyla; ezeli düşmanı-ebedi dostu Koyu Bilal de (Fırat Tanış) maksadını bilmeden onun peşine düşer. Bilim adamı olabilecekken yetersiz olmayı tercih eden, bir atom bombası yapabilecek olsa da bombada sızıntı var mı diye etrafında çakmak gezdirebilecek olan Ulvi (Bülent Çolak) ve suskunluğu asaletinden değil dirayetinden kaynaklanan Müfit’in de (Ahmet Sarsılmaz) onlara katılmasıyla; dört kafadar yine komik ve belalı bir maceranın ortasında kalırlar.

Barakuda Film’in yapımcılığını üstlendiği sinema filmi “Geniş Aile: Yapıştır!”ın yönetmen koltuğunda, yine dizinin sevilen yönetmeni Ömer Uğur otururken, senaryosu da Cüneyt İnay’ın imzası taşıyor. Vazgeçilmez aile üyeleri Tanju Tuncel, Mine Teber, Bihter Dinçel, Bora Akkaş ile Mustafa Uzunyılmaz’ın da rol aldığı filmin kadrosuna dahil olan sürpriz isimler ise; Yağmur Tanrısevsin, Derya Karadaş, Renan Bilek ve Levent Niş.

Yapımcılığını “Vay Arkadaş”, “Galip Derviş”, “İçimdeki Ses”, “Guruldayan Kalpler” gibi projelere imza atan Barakuda Film’in üstlendiği “Geniş Aile: Yapıştır!”, 9 Ekim 2015, Cuma günü sinemalarda!

“GENİŞ AİLE: YAPIŞTIR!”
Cevahir’in (Ufuk Özkan) babaannesi Hafize’nin (Tanju Tuncel) hastalanması üzerine; tedavi için yeterli parayı bulmaya çalışan Cevahir’in eline bir define haritası geçer. Cevahir’in belalısı Koyu Bilal (Fırat Tanış) olayın kokusunu alır ve haritanın yarısını kaparak haritanın gösterdiği yere, Ayvalık’a doğru yola çıkar. Cevahir de Ulvi (Bülent Çolak) ile beraber Ayvalık yoluna düşer. Heyecan ve macera dolu bir define arayışına dönüşen yolculukta hepsi, kendilerini hiç beklemedikleri durumların, olayların ve belaların içinde bulurlar.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kurbağa Krallığı - Frog Kingdom (2015) Her Şey Seninle Güzel (2018) Vahşiler - Savages (2012) Daire - Circle (2014) Karanlığın Elli Tonu - Fifty Shades Darker (2017) Uzaylıların Şafağı - Attack The Block (2011)

Leave a comment