Özet: 1 – Bir oto yıkama açarak hayatlarına düzen tutturmaya çalışan Cevahir ve Ulvi’nin yolu bir tesadüf eseri Cevahir’in hala unutamadığı eski sevgilisi Zeynep’le kesişir. Zeynep, başındaki belayı savmak için Cevahir ve Ulvi’den yardım ister. Zeynep hiç istemediği halde, abisi Katip’in vasiyeti üzerine Nebil’le evlenmek zorundadır. Bu vasiyetin kırılacak tek yanı vardır o da Nebil’in bu evlilikten vazgeçmesidir. Cevahir ve Ulvi; Muazzez ve Kütük’ün de yardımları ile Zeynep’in uzaktan akrabaları gibi davranarak Nebil’i Zeynep’ten soğutmaya çalışırlar. Nitekim başarırlar fakat Nebil sandıkları kadar sevimli değildir. Nebil, bizimkileri ummadıkları belaların içine sokar.
2 – Cevahir ve Ulvi; bir oto yıkma açmış hayata iç dış girmektedirler. Cevahir, Zeynep’i çok özlemektedir, fakat oto yıkama serin olduğu için yüreğinin yangını bir nebze olsun mevsim normallerine dönmektedir… Bir gün Zeynep çıkıp gelir. Fakat aşk için değil başındaki belayı savmaya gelir.

Cevahir ve Ulvi’den yardım ister. Cevahir önce yanaşmaz, fakat Cevahir’in ucunda aşk olunca kalp çeker ve yanaşır… Zeynep, Nebil adında üst düzey bir sevimli ile abisi Katip’in vasiyeti üzerine evlenmek zorundadır. Fakat bu vasiyetin kırılacak tek yanı vardır o da Nebil’in vazgeçmesidir. Cevahir ve Ulvi; Muazzez’in de yardımları ile Zeynep’in uzaktan akrabaları gibi davranarak Nebil’i Zeynep’ten soğutmaya çalışırlar. Nitekim başarırlar fakat Nebil sandıkları kadar sevimli değildir. Nebil, bizimkileri ummadıkları belaların içine sokar…

Gösterim Tarihi: 02 Ağustos 2019
Dağıtım: CJ Entertainment
Yapım: Two Yapım
Yapımcı: Mahmut Kayımtu
Yürütücü Yapımcı: Ertuğrul Fındık, Fatih Olçok
Senaryo: Cüneyt İnay
Yönetmen: Cüneyt İnay
Oyuncular:
Cevahir – Ufuk Özkan
Ulvi – Bülent Çolak
Zeynep – Rojda Demirer
Nebil – Emre Altuğ
Muazzez – Mine Teber
Kütük – Tolga Canbeyli
Cevriye – Tuğçe Karabayır

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Eyvah Annem Dağıttı 2 - A Bad Moms Christmas (2017) Yarım Kalan Şarkı - Song For Marion – Unfinished Song (2013) Dabbe 6 - Dab6e (2015) Kaygı (2017) Yenilmez - Invictus (2010) 7. Koğuştaki Mucize (2019)