GEÇMİŞİN SIRLARI
THE COMPANY YOU KEEP


SİNOPSİS

Jim Grant (Robert Redford) New York Albany’de kızı ile yaşamaktadır. Geçimini avukatlık yaparak sağlayan Grant’in hayatı aniden gazeteci Ben Shepard’ın (Shia LaBoeuf) iddiaları ile alt üst olur. Jim Grant (Robert Redford), vakti zamanında savaş karşıtı bir militan grubunda aktif olarak görev almıştır.
Cinayet ve soygun suçlamasıyla FBI tarafından otuz yılı aşkın süredir aranmakta olan Grant (Robert Redford), bu süre boyunca bir şekilde onlardan saklanmayı başarmıştır. Bir kaçak olarak yaşamakta olan adamın kimliği Ben Shepard (Shia Laboeuf) isimli bir gazeteci tarafından ifşa edilir.
Kimliği ifşa olan Jim Grant (Robert Redford), 30 yıldır başarıyla gizlenebildiği FBI’dan bir kez daha kurtulmayı başarabilecek midir?
PRODUKSİYON HAKKINDA
Neil Gordon’un romanından sinemaya uyarlanan filmde, oyunculuk ve yapımcılık kimliğinin yanı sıra oskar ödüllü yönetmeni Robert Redford (Ordinary People; Quiz Show), filmin yönetmenlik koltuğunda olup tüm oyuncuları da (Shia Labeouf, Julie Christie, Sam Elliot, Richard Jenkins, Susan Sarandon, Chris Cooper, Brendon Gleeson, Brit Marling, Ray Fuller) yönetmiştir.
Filmin çekimleri Vancouver ve civarlarında olup resmi fotoğraf çekimleri 19 Eylül 2011’ de başlamıştır.
Geçmişin Sırları (The Company You Keep) filmini izlediğinizde gazeteci Ben Shephard (Shia Labeouf) ile Jim Grant (Rober Redford) arasındaki kedi fare oyununu fark etmek uzun sürmeyecektir.
Günümüzü konu alan film ara ara tarihe ve 1960 ile 1970 yıllarında yaşanan savaş karşıtı protestolara da yer vermektedir.

Tür: Dram, Gerilim
Süre: 121 dk.
Yapım Yeri ve Yılı: ABD, 2012
Dili: İngilizce
İthalat ve Dağıtım: Pinema
OYUNCULAR VE EKİP
Yapımcılar
Nicolas Cahrtier
Bill Holderman
Robert Redford
Yürütücü Yapımcı
Craig J. Flores
Shawn Williamson
Yapım Tasarımı
Laurence Bennett
Senaryo
Lem Dobbs
Yönetmen
Robert Redford
Kasting
Avy Kaufman
Maureen Web
Kostüm Tasarımı
Karen L. Matthews
Müzik
Cliff Martinez
Oyuncular
Robert Redford (Jim Grant)
Shia LaBeouf (Ben Shepard)
Julie Christie (Mimi Lurie)
Susan Sarandon (Sharon Solarz)
Chris Cooper (Daniel Sloan)
Terrence Howard (FBI Ajanı)

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Çılgın Baskın - Raid Dingue (2018) Karanlık Gece - Black Night (2023) B Planı: Yemişim A Planını (2017) Medyum - Red Lights (2012) İsmail’in Hayaletleri - Ismael’s Ghosts (2017) Kabus Sokağı - Nightmare Alley (2022)

Leave a comment