LEGO®, Star Wars: Son Jedi” filmini setlerine taşıdı!
Geri sayım başladı! Star Wars serisinin yeni filmi “Star Wars: Son Jedi”filminin beyaz perdeye gelmesini beklerken LEGO Star Wars™ setleriyle galaktik bir evren inşa edebilir, bu benzersiz oyun deneyimini evde yaşayabilirsiniz!
Uzay macerasının yeni bölümü 13 Aralık’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanırken LEGO®, Star Wars setleriyle bu heyecana ortak oluyor. LEGO® tutkunları yeni Son Jedi setleriyle Star Wars evrenine girebilir; uzay gemilerini, en sevdikleri kahramanları ve kötü adamları da içeren ayrıntılı ve özgün setlerle kendi maceralarını sergileyebilir. LEGO Star Wars™ setleri, küçük “droid BB-8” ve “First Order Star Destroyer™” gibi pek çok ikonik Star Wars aracını içeriyor.
İttifakın Droid gücü LEGO BB-8™
LEGO Star Wars™, aynı zamanda yeni yıl için mükemmel hediye alternatifleri sunuyor! Yeni Star Wars üçlemesindeki BB-8™’in benzersiz LEGO® versiyonu, sahip olduğu özgün ayrıntılarla Star Wars heyecanına ortak oluyor. 1100’den fazla LEGO® yapım parçası ile filmin takipçilerine evlerinde kendi droid’ lerini sergileme imkanı veriyor.
Yeni isyancı araç imparatorluğu ateşe veriyor
Star Wars hayranlarını sevindirecek bir başka LEGO® seti ise Resistance Bombacısı… Star Wars hayranları, Poe Dameron ve Amiral Holdo ile birlikte karanlık tarafa karşı aksiyon dolu isyancı görevlerine devam ediyor. Yeni set; nesneleri serbest bırakma işlevi gören bir tuşun yanı sıra iki adet açma arka taret, yükseltilmiş arka tabanca, ayrılabilir kanopi ve bir ön kokpit gibi etkileyici özellikler taşıyor.
Karanlık tarafın takviye kuvvetleri
First Order Star Destroyer™ ve First Order Ağır Tetik Walker™ gibi bazı yeni LEGO Star Wars™ araçları heyecan uyandırıyor. First Order Star Destroyer™ modeli tüm filoyu yönlendirirken toplam sekiz yöne bakan avcılar isyancılarla mücadele ediyor. Ayrıntılı iç mekânı ortaya çıkarmak için açılabilir üst panellere sahip set; mini hologram figürlü, Snoke’nin komuta merkezine giden bir asansör, mürettebatın oturabildiği bir koltuk, bir köprü, bir konferans alanı ve kontrol odasını içeriyor.
Star Wars tutkunları; bu benzersiz uzay destanının en sevdikleri sahnelerini, detaylı ve özgün LEGO Star Wars™ setleri ile tekrar yaşayacak! Yıldız Savaşları yeniden başlıyor, hazır olun!

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Miss Bala (2012) Sen Benim Her Şeyimsin (2016) Şark Oyunları - Eastern Plays (2010) Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk (2012) Uçuş - Flight (2012) ANNETTE (2021)