Cemal Hünal’ın yeni filmi “Kırmızı”nın galası dün akşam yapıldı. Galaya birbirinden ünlü konuklar katıldı.

Başrollerini Cemal Hünal, Leyla Göksun ve Selim Bayraktar’ın paylaştığı KIRMIZI filminin galası dün gece gerçekleşti. Ünlüler geçidine KIRMIZI’nın galasında tüm salonlar doldu. 1200 kişiyi aşkın davetlinin katıldığı galaya filmin oyuncularının yanı sıra Güneri Cıvaoğlu, Şenay Akay, Sinan Özen, Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Burcu Altın ve filmin şarkılarını seslendiren Melis Sökmen gibi pek çok ünlü isim ve CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin katıldı.
Türkiye’de ve dünyada aksiyon sahnelerinin aranan ismi ödüllü karakter oyuncusu Okitay Duanay da KIRMIZI’nin galasına katılanlar arasındaydı. Yapımcı Hasan Fırıncı’nın arkadaşı olan Okitay Duanay gala için özel olarak Almanya’dan İstanbul’a geldi.
Avusturya Cumhurbaşkanı Thomas Klistel tarafından en iyi Winnetou karakteri oyuncusu olarak Avusturya Ödülüne layık görülen Okitay Duanay, film sonrası KIRMIZI’yı çok başarılı bulduğunu, filmin iyi gişe yapacağından emin olduğunu söyledi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yargıç Dredd - Dredd (2012) Alis Harikalar Diyarında - Alice in Wonderland (2010) Pele: Bir Efsanenin Doğuşu (2016) Yuva - Le Refuge - The Refuge (2010) The Miseducation of Cameron Post - Cameron Post'a Ters Terapi (2018) Aşk Oyunu (2014)

Leave a comment