MAJESTİK FİLM SUNAR
FRANKENSTEIN
30 EKİM 2015’TE SİNEMALARDA
Dağıtım: MARS
İthalat: Majestik Filmcilik Sinemacılık
FRANKENSTEIN

ÖZET: Cehennem Melekleri Filmlerinin yapımcıları ve Mary Shelly’nin Klasik
Romanından FRANKENSTEIN.
Oyuncu kadrosunda ise iddialı isimler yer almakta.
Alacakaranlık Efsanesi Fenomeni Xavier Samuel Ve Matrix Filmleri Serilerinden tanığımız ödüllü oyuncu Carrie Anne-Moss yer almaktadır.
Marry Shelly’nin 1818 yılında yazdığı günden beri bir kahraman olmaktan ziyade,zaman zaman üzüldüğümüz zaman zaman sıkıntılarına hak verdiğimiz taraf tutamadığımız bir hikaye olmuştur her zaman.Bu sefer Frankenstein çok farklı bir hikaye ile karşımıza çıkıyor. Bu hikayede 3 boyutlu yazıcı ile oluşturulan ve sonra öldü diye çöpe atılan Frankenstein.Daha Ayağa ilk kalkışı ile neyim ben? Beni kim yarattı? Bu dünyadaki görevim nedir? Gibi insani duyguları ser gilemektedir. Ve daha önce izlediğimiz FRANKENSTEIN’lardan daha çok günümüze uygun bir film izleyeceğiz. Ancak hem en üst seviyede teknolojik hem de günümüze uygun olarak çekilmiştir. İçinde bir çok soruların olduğu bu film FRANKENSTEIN’ı hissetmemizi ve ilk defa olaylara birazda onun açısından bakmamızı sağlayacağı için izleyiciye ayrı bir keyif verecektir.
Gösterim Tarihi: 29 EKİM 2015
Dağıtım: Mars
İthalat: Majestik Film Sinema Ve Otelcilik
Süre: 90 dk.
Tür: Gerilim, Fantastik, Bilim Kurgu, Korku
Yönetmen: Bernard Rose
Yapımcı: Avi Lerner; Cehennem Melekleri Tüm Serileri,
Rambo, Mechanic, The Legend Of Hercules
Oyuncular: Xavier Samuel, Carrie Anne-Moss
Yapım: ABD,2015
Dünya Sinemalarından Önce İlk Kez
Türkiye’de Vizyonda!…

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Kuzeyli - The Northman (2022) Bu Aşk Fazla Sürmez - I Give It a Year (2013) Oyun Vakti - Play Time (2023) Pi'nin Yaşamı - Life of Pi (2012) Gelecek Günler - L’Avenia – Things to Come (2017) Güzel Günler Göreceğiz (2012)

Leave a comment