FİGÜRAN FİLMİNİN EKİBİ OYUNCULUK KADAR DANSTA DA İDDİALI OLDUKLARINI KANITLADI ONLARI HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ: KAYITTA ROL KESTİLER, ARADA DANSETTİLER

28 KASIM’DA VİZYONA GİRECEK OLAN FİGÜRAN FİLMİNİN KAMERA ARKASINDAKİ GÖRÜNTÜLERİ SİNEMASEVERLERİ ÇOK EĞLENDİRECEK

Bosphorus Film Makers tarafından çekilen sezonun en iddialı komedi filmleri arasında yer alan Figüran filmi, vizyona girmeden kamera arkası görüntüleriyle de şimdiden konuşulmaya başlandı.

Yönetmenliğini Tolga Çetin’in üstlendiği, başrollerini Ceyhun Fersoy, Serenay Aktaş, Ferdi Kurtuldu, Erdal Cindoruk, Cem Kılıç, Mehtap Bayrı, Yıldırım Öcek ve Umut Oğuz’un paylaştığı Figüran filmi, 28 Kasım’da vizyona girecek.

Oyuncuların “gülmekten çekim yapamadık” diye tanımladığı Figüran’ın set arkasından keyifli dans görüntüleri, film daha vizyona girmeden sinemaseverleri çok eğlendireceğe benziyor.
Ceyhun Fersoy, Serenay Aktaş, Ferdi Kurtuldu, Umut Oğuz’un set arkasındaki eğlenceli dans videosu, seyirciyi keyifli dakikalar yaşatmaya davet ediyor.

BAŞROLÜNDE BİR FİGÜRANIN OLDUĞU İLK KOMEDİ FİLMİ

Sinema izleyicisi tarafından merakla beklenen Figüran’ın konusu ise söyle: Dünyanın en beceriksiz ve en sakar figüranı Mutlu, eşsiz bir senaryo yazdığına ve başrol oynayacak kadar yetenekli bir aktör olduğuna inanmaktadır. Olabildiğince sakar fakat bir o kadar da samimi hareketleriyle setin altını üstüne getiren Mutlu ve yine setlerde ışık asistanlığı yapan ev arkadaşı Cempo, mesleklerinde en üste çıkmak için kendi senaryolarını çekmek
istemektedirler. Bu planlarını hayata geçirmek için, Mutlu’nun figüranlık yaptığı dizinin başrol oyuncusu Pelin Şafak’ı kendi projelerinde oynatabilmek ve dikkatleri üzerlerine çekmek için çabalamaktadırlar.

DİZİ VE FİLM SETLERİNİN BİLİNMEYEN DÜNYASI FİGÜRAN’DA

İki kafadarın projelerini yapımcı yapımcı dolaştırmaları ve Türkiye’nin Starı Pelin Şafak’ı filmlerinde oynaması için ikna çabaları, sezonun en komik ve samimi filmini ortaya çıkardı. Figüran’ın sıcak, umut dolu, bazen hüzünlü ama hep komik hikâyesinin arka planında dizi ve film setlerinin bilinmeyen dünyası izleyiciye sunuldu.

http://youtu.be/jK2XHS-Q2bg

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (12. hafta):
Hüddam 4: Ahmer (2024) Evie (2024) Cesur Balina Katak - Katak: The Brave Beluga (2024) Sırrını Biliyorum (2024) Öldüm Bittim (2024) Sevmek Yüzünden (2024) İki Yüzlü (2024) Eflatun (2024) Queen Mary'nin Laneti - Haunting of the Queen Mary (2024) Ölümcül Sır - The Bricklayer (2024) BTOB TIME: Be Together the Movie (2024) Köylüler - The Peasants (2024) Demir Pençe - The Iron Claw (2024)
Arşivden Seçkiler:
Planetarium (2017) Azraille Dans (2018) Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2 - The Secret Life of Pets 2 (2019) Cehenneme Bir Adım 2 - The Descent: Part 2 (2010) Hayvan Bakıcısı - Zookeeper (2011) Tek Başına Bir Adam - A Single Man (2010)

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment