Bosphorus Film Makers tarafından çekilen, sezonun en iddialı komedi filmlerinin arasında yer alacak olan ‘Figüran’ filmi,  izleyicileri için şimdiden güzel sürprizler hazırlamaya başladı.
Filmi izleyen ve bileti ile selfie çekip www.figuranbenihollywoodagotur.com  adresine gönderen kişiler arasından noter huzurunda yapılacak çekiliş ile 3 şanslı izleyici, Amerika’ya dünyanın en büyük stüdyoları olan Universal Stüdyolarını gezmeye ve Hollywood’u görmeye gidecek. Türkiye’deki en büyük film stüdyolarından Bosphorus Film Stüdyoları’nın da sahibi olan Yapımcı Aytekin Mert; ‘Başrolünde bir figüranın olduğu ilk Türk komedi filmi olan Figüran, izleyicisine  gülmeye doyacağı güzel bir filmin yanı sıra böyle bir sürpriz de yapacak. Bu arada, sinemaseverlere Figüran’ın sürprizleri bununla da kalmayacak’ dedi.
Başrollerini, Seksenler dizisinden tanıdığımız Ceyhun Fersoy ve Survivor’la ünlenen Serenay Aktaş ile Ferdi Kurtuldu, Erdal Cindoruk, Cem Kılıç, Umut Oğuz, Mehtap Bayrı, Yıldırım Öcek, Ümit Yesin, Fatih Doğan, Dilberay gibi çok sayıda ismin paylaştığı sektörün filmi Figüran, Aralık ayında izleyicisiyle buluşacak.
Sinema izleyicisi tarafından merakla beklenen Figüran’ın konusu ise şöyle; dünyanın en beceriksiz ve en sakar figüranı Mutlu, eşsiz bir senaryo yazdığını ve başrol oynayacak kadar yetenekli bir aktör olduğunu düşünmektedir. Olabildiğince sakar fakat bir o kadar da samimi hareketleriyle setin altını üstüne getiren Mutlu ile setlerde ışık asistanlığı yapan ev arkadaşı Cempo, mesleklerinde en üste çıkmak için, kendi senaryolarını çekmek istemektedirler… Bu planlarını hayata geçirmek için, Mutlu’nun figüranlık yaptığı dizinin başrol oyuncusu Pelin Şafak’ı kendi projelerinde oynatabilmek ve dikkatleri üzerlerine çekmek için çabalamaktadırlar. İki kafadarın bu arada projelerini yapımcı yapımcı dolaştırmaları ve Pelin’i filmlerinde oynaması için ikna etme çabaları komik bir dille sinema izleyicisine anlatılacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Hedefim Sensin (2018) Semur 4: Mahşer (2023) Moonrise Kingdom (2012) Büyük Oyun - A Step Into The Darkness (2010) Kaset İşi - Sex Tape (2014) Çernobil’in Sırları - Chernobyl Diaries (2012)

Leave a comment