ENKA’NIN 23. YIL BAHAR PROGRAMI
SERGİ AÇILIŞI ve KONSERLE SONA ERİYOR!

ENKA Kültür Sanat 23. Yıl Bahar Programı, Genco Gülan’ın “Family” başlıklı sergisi ve Şirin Pancaroğlu’nun “Arp ve Romantizm” konseriyle son buluyor! 19 Nisan 2011, Salı akşamı saat 19:00’da gerçekleşecek sergi açılışının ardından,  saat 20:30’da gerçekleşecek klasik müzik konserinde, arpın büyülü sesi ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nu dolduracak!

Yorum yeteneği ve çok yönlü müzisyen kişiliğiyle, arpa çoğul bir kimlik kazandıran Şirin Pancaroğlu; klasik müziğin yanı sıra geleneksel müziği de kendi anlayışıyla yorumluyor. Başarılı sanatçı; romantik çağrışımları olan eserleri alışılmışın dışında sunarken, daha önce denenmemiş değişik buluşmaların da kapılarını açıyor. Şirin Pancaroğlu’nun, Astor Piazzolla, Claude Debussy, Barış Perker, Isaac Albeniz gibi birçok bestecinin eserlerini seslendireceği “Arp ve Romantizm” başlıklı konseri; 19 Nisan 2011, Salı akşamı saat 20:30’da ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda gerçekleşecek.

ENKA Kültür Sanat 23. Yıl Bahar Programı’nın kapanış etkinlikleri kapsamında ayrıca; Genco Gülan’ın “Family” başlıklı sergisinin açılışı da gerçekleşecek. Resim, heykel, video, yazı ve yeni medya araçlarını kullanarak oluşturduğu yapıtlarının yer aldığı sergide Gülan; aile kavramından yola çıkarak farkında olunmayan kuralları hatırlatırken, günlük hayatta gözden kaçan güzellikleri gösteriyor ve yaşamı sevmeye devam etmeyi öneriyor. “Family” sergisi, 19 Nisan 2011, Salı akşamı saat 19:00’da gerçekleşecek açılışının ardından; 11 Mayıs 2011’e dek hafta içi 10:00-16:30 saatleri arasında, ENKA Dr. Clinton Vickers Sanat Galerisi’nde gezilebilir.

Koltuk sayısının sınırlı ve yerlerin numarasız olması dolayısıyla, önceden rezervasyon yaptırılması gereken ENKA Kültür Sanat 23. Yıl Bahar Programı’na ait biletler ENKA Online’dan, Biletix’ten ve ENKA Kültür Sanat gişesinden temin edilebilir.

Dileyen katılımcılar, her etkinlik öncesi saat 19.00’da Taksim – AKM önünden kalkacak ücretsiz servis ile etkinlik merkezine ulaşabiliyorlar. Etkinlik bitiminde ise, ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’ndan kalkacak servis, konukların Taksim – AKM’ye ulaşımını sağlıyor. Servisten yararlanabilmek için etkinliklerden en az iki gün önce ENKA ile bağlantıya geçerek rezervasyon yaptırılması yeterli.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Mainstream (2021) Üç Tepe - Three Peaks (2018) Sekiz Sıfır (2022) İkizler Firarda (2012) Dünyanın Sonundaki Kıta - Le Dernier Continent - Mission Antarctique - The Last Continent (2009) 38 Şahit - 38 Temoins - 38 Witnesses (2013)

Leave a comment