İbrahim Çelikkol’a “Yılın En İyi Erkek TV Oyuncusu” ödülünü çocukluk arkadaşı verdi…

Atilla Kaplakarslan’ın başkanlığını yaptığı Engelsiz Yaşam Vakfı’nın geçtiğimiz günlerde
Avrupa Göz Group Ana Sponsorluğunda gerçekleştirdiği 5. Yılın En İyileri Ödül Töreni’nde elde edilen bağışları dağıtmak üzere bir yemek daveti düzenlendi.

Vizyon Production tarafından organize edilen ve Ünlü sanatçılar Nükhet Duru, İbrahim Çelikkol, Petek Dinçöz, Yusuf Sezgin’in yanı sıra Ece Prim, NTV sunucusu Buket Aydın Baykal ve Ömür Gedik’in de aralarında bulunduğu bir grup ünlü isim Bomonti Imperial Businness Hotel’de gerçekleştirilen bağış töreninde Engelsiz Yaşam Vakfı’na daha önce başvurarak talepte bulunan “İstanbul Engelli Aileleri Derneği” başta olmak üzere kişi ve kurumlara yardımda bulunarak Engelli Ailelerle bir araya geldiler. Yemekte engellilere yapılan bağışlar kendilerine teslim edilirken Ödül törenine katılamayan sanatçılarda ödüllerini aldılar.

Ödülünü çocukluk arkadaşı verdi…

Engelsiz Yaşam Vakfı’nın 5. Yılın En İyileri Ödül Töreni’ne hava muhalefeti nedeniyle
katılamayan Nükhet Duru, Vakfın Yaşam Boyu Meslek Onur Ödülü’nü alırken, İbrahim Çelikkol’da Yılın En İyi Erkek TV Oyuncusu Ödülü’ nü aldı. İbrahim Çelikkol’un ödülünü ise çocukluk arkadaşı olan ve ödül gecesinde sahnede yaptığı dans gösterisi ile dikkatleri üzerine çeken engelli balet Mehmet Sefa Öztürk’ten aldı. Uzun zaman sonra ödül töreninde karşılaşan iki arkadaş duygu dolu anlar yaşadılar. İbrahim Çelikkol “Mehmet ile çocukluk arkadaşıyız Kocaeli’de Şirintepe’de geçti çocukluğumuz tekrar karşılaştığımız için çok mutluyum” dedi. Bu arada konservatuar mezunu olan engelli bale Mehmet Sefa Öztürk’e engelli işadamı Dr. Ahmet BAYER tarafından akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.
Geceye katılarak engellilere destek veren 2,5 aylık hamile Petek Dinçöz’de bir teşekkür
plaketi ile ödüllendirildi…

Vakıf ‘ın topladığı bağışlar sahiplerine verildi;

Kilis Belediyesinin talebi üzerine Birleşik İlaç Firmasıyla anlaşarak Suriye’deki iç savaştan
kaçarak aileleri ile birlikte Türkiye’ye sığınan bebeklere ve çocuklara verilmesi için Kilis
Mülteci Kampına 2016 adet Bebeten İlaç ve bakım malzemesi, İstanbul Engelli Aileleri
Derneği’nin belirlediği 16 aileye 11 aküsüz tekerlekli sandalye, 5 Engelli Koltuk Takımı,
Avrupa Göz Grubu’ndan aile içindeki herkes için geçerli göz muayene kartları, Beyazeşyam.com firmasından elektrikli mutfak eşyaları, Birleşik İlaç Sanayi/Bebeten’den ilaç seti, geçtiğimiz cuma günü Ahu Tuğba’nın tespit ettiği ihtiyaç sahibi bir aileye 1 adet Tekerlekli Sandalye verildi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi (2011) Emanet (2024) Prestij Meselesi (2023) MK Ultra: Gizli Dosyalar - MK Ultra (2024) Emoji Filmi - The Emoji Movie (2017) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)

Leave a comment