Turneye çıkıyor
Tek başına dev kadro
Turne için geri sayım başladı

EMEL SAYIN’DAN TEK KİŞİLİK DEV KADRO İLE TÜRKİYE TURNESİ…
Yıllarca pek çok ünlü ismin bir arada olduğu büyük kadrolar ile Türkiye ve Avrupa turnelerine çıkan Türk sanat müziğinin dev ismi Emel Sayın tek başına “Alaturka” adını verdiği  turneye çıkmaya hazırlanıyor.
Doğum gününde 21 Kasım cumartesi gecesi Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahneye çıkmaya hazırlanan Emel Sayın, İstanbul konserinin ardından Türkiye turnesine çıkamaya hazırlanıyor. Yıllarca büyük kadrolar ile çıktığı turnelerin artık yapılamadığını dile getiren sanatçı tak başına konser turnesi yapmaya karar verdi.
Bir süreden beri hazırlıklar yapan ancak yaşadığı talihsiz sağlık sorunları yüzünden ertelediği turnesini gerçekleştirmek için gün saymaya başladı. Uzun süre birlikte çalışmalar yaptığı ünlü maestro Selçuk Tekay ile beş yıllık aradan sonra yeniden bir araya gelen Emel Sayın turnesi için 10 farklı kostüm hazırlattı. Repertuarını da baştan aşağı yenileyen sanatçı  İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konserin ardından Ankara, Bursa, İzmir, Eskişehir, Denizli ve Adana’yı kapsayan “Alaturka” adlı konser turnesini yapacak.  Emel Sayın turnesi için “Tek kişilik dev kadro” diyor…
Cumartesi gecesi sahnede sürprizler var…
Bostancı konserinde sahnede doğum günü kutlaması yapacak olan sanatçı konserini adeta bir doğum günü partisine çeviriyor. Özel davetlilerinin yanı sıra bilet alarak konseri izleyecek hayranlarının da olacağı konserde sanatçıya sahnede sürprizler de yapılacak.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi - Ladybug & Cat Noir: Awakening (2023) Alem-i Cin (2018) Hititya: Madalyonun Sırrı (2013) Yaratık: Covenant - Alien: Covenant (2017) İmparator: Yeraltı Dünyasının Hükümdarı - L’Empereur de Paris (2019) Kemerlerinizi Bağlayın - Allacciate Le Cinture (2014)

Leave a comment