Aslı Tohumcu’nun kaleme aldığı Eksimus Serüvenleri dizisinin ikinci kitabı Can Çocuk raflarında!

Aslı Tohumcu’nun kaleme aldığı Eksimus Serüvenleri dizisi tüm hızıyla devam ediyor! Işınlanabilen bir dede, her şeyin arkasını görebilen bir baba, duyguları kabardığında fırtınalar koparan bir anneden sonra şimdi süper güçlere sahip olma sırası Kutlu ve Umay’da! Dizinin ikinci kitabı Yalancı Cennet, Elif Deneç’in resimleriyle 11 yaş ve üstü tüm çocuklar için Can Çocuk raflarında!
Eksimus Serüvenleri’nde heyecan bitmedi! Serinin ilk kitabı Üç Kişilik Ordu’da süper güçlere sahip sıra dışı bir aileyle tanışmıştık. Işınlanabilen bir dede, her şeyin arkasını görebilen bir baba, duyguları kabardığında fırtınalar koparan bir anneden sonra, on altıncı yaşlarına basıp şimdi süper güçlere sahip olma sırası Kutlu ve Umay’da! Bir yandan güçlerini kullanmayı öğrenmeye çalışırken diğer yandan da içine düştükleri durumdan kurtulmak için uğraşırlar. Olayların ardı arkası kesilmez.
Aslı Tohumcu’nun kaleme aldığı Eksimus Serüvenleri’nin ikinci kitabı Yalancı Cennet, Elif Deneç’in resimleriyle 11 yaş ve üstü tüm çocuklar için Can Çocuk raflarında!

“Dedecim,
Az önce mutfakta benim de bir gücüm olduğunu keşfettik: Zamanı durdurabiliyorum. Ama sen bunu hatırlamayabilirsin, çünkü ayrıca zamanda gezinebiliyorum ve az önce Umay’ı kurtarmak için geçmişe dönmeyi denemeye karar verdim. Bakalım doğru zamanı tutturabilecek miyim? Lütfen bir yere ayrılma ve beni bekle olur mu 🙂
Kutlu.”
Yazar: Aslı Tohumcu
Resimleyen: Elif Deneç
Yaş aralığı: 11, 12, 13 +
Sayfa: 136
Fiyatı: 11.50 TL

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
El Royale’de Zor Zamanlar - Bad Times at the El Royale (2018) Düş ve Gerçek - Jimmy P. (2014) Her Şey Aşk İçin (2023) Fecr (2021) Vahşetin Çağrısı - Call of The Wild (2020) Kapıdaki Sır (2017)

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment