EKİN TÜRKMEN BİR DÖNDÜ PİR DÖNDÜ

Başrolünde oynadığı yeni dizisi Hatasız Kul Olmaz ile izleyicisiyle buluşan Ekin Türkmen, dizi severlerden tam not aldı. Güzelliği ve performansıyla övgü toplayan ünlü oyuncu, Kakao Tekstilin 2014 Yaz Koleksiyonu için de modellik yaptı.

Başrolünü oynadığı Hatasız Kul Olmaz dizisiyle izleyicisi ile buluşan ünlü oyuncu Ekin Türkmen Kakao Tekstilin 2014 Yaz koleksiyonunun Markafonide çıkacak kampanyası için modellik yaparak fotografçı Beyazıt Şimşekin objektifinin karşısına geçti. Bugüne kadar birçok televizyon dizisi, sinema ve reklam filminde oynayan Ekin Türkmen objektif karşısındaki rahatlığıyla da modellere taş çıkardı.
Yazın eğlenceli renklerinden hazırlanan koleksiyonu tanıtmaktan keyif aldığını söyleyen Ekin Türkmen, çekimlerde kullandığı kıyafetlerin Çalışan kadınlar için günün her saatine uygun, şıklıktan taviz vermeyen, kaliteli ve ekonomik kıyafetler bulmanın zorolduğunu,ancak bu koleksiyon tam da bu temel parçalara ihtiyacı olanlar için birebir olduğunu, Üstelik inanılmaz uygun fiyatlara! Amacımız da kullan at yerine dolabımıza klasik ama trend parçaları uygun fiyata sokabilmek diyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Müslüm Baba (2018) Mürekkep Yürek / Inkheart (2009) Cesur İtfaiyeci - Fireheart (2022) Press (2011) Malavita: Belalı Tanık - Malavita (2013) Aklı Havada - Up in The Air (2010)

Leave a comment