Efsane kadrosuyla 17 Ocak’ta vizyona girecek olan “Efsane Avcıları – The Monuments Men” filminden ilk kareler yayınlandı!

Tarihin en büyük ve gerçek hazine avını anlatan Efsane Avcıları’nda; İkinci Dünya Savaşı döneminde, Franklin Delano Roosevelt tarafından Almanya’da Nazi hırsızlarının çaldığı sanat eserlerini kurtarmak ve ait oldukları yere iade etmek için görevlendirilen müze direktörleri ve sanat bilimcilerinden oluşan ve haliyle savaş ve silahlar hakkında en ufak fikri bile olmayan 7 kişilik bir ekibin yaşadıkları tehlikeli yolculuğu anlatılıyor. Sanat eserlerine ulaşmak için kendi hayatlarını tehlikeye atacaklardır.

George Clooney “Efsane Avcıları – The Monuments Men” filminde hem yönetmen koltuğuna oturuyor hem de filmin başrolünde oynuyor.

George Clooney’nin dışında; Matt Damon, Bill Murray, Cate Blanchett, Jean Dujardin, Bob Balaban, Hugh Bonneville ve John Goodman başrolleri paylaşıyor.

Filmin Amerika için yayınlanan ilk fragmanını http://www.youtube.com/watch? v=CreneTs7sGs

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Doktor Strange - Doctor Strange (2016) Ölüm Emri - Eye in the Sky (2016) Hep Yek 4 Şahane Hayaller (2020) Panzehir (2014) Sur'da Devran (2023)

Leave a comment