“DÜŞLER BAHÇESİ / WE BOUGHT A ZOO” 20 Ocak 2012 de sinemalarda!

Scarlett Johansson, Matt Damon, Elle Fanning ve Thomas Haden Church ile “DÜŞLER BAHÇESİ / WE BOUGHT A ZOO” 20 Ocak’ta sinemalarda!

Başrollerinde 4 kez Altın Küre adayı olan seksi oyuncu Scarlett Johansson; Oscar ödüllü aktör Matt Damon; yakın zamanda ‘Somewhere / Başka Bir Yerde’deki başarılı performansıyla da dikkatleri çeken genç oyuncu Elle Fanning ve Oscar adayı oyuncu Thomas Haden Church’ın yer aldığı “DÜŞLER BAHÇESİ / WE BOUGHT A ZOO” 20 Ocak 2012 de vizyona girecek.
Benjamin Mee’nin biyografisinden, “We Bought a Zoo: The Amazing True Story of a Broken-Down Zoo, and the 200 Animals That Changed a Family Forever” kitabındaki gerçek hikayeden uyarlanan filmin kitabı da Türkiye’de Calisto Kitap’tan aynı isimle raflarda yerini bulacak.

‘Almost Famous’ ile Oscar kazanan, ‘Vanilla Sky’ ve  ‘Jerry Maguire’ filmleri ile de fark yaratan yönetmen Cameron Crowe bu eşsiz hikayeye imzasını atıyor,

Konu:

Güney Kaliforniya’da geçen filmde, Benjamin eşini kaybetmiş ve iki çocuğuna birden bakmaya çalışan bir babadır. Çocuklarıyla yeni bir hayata başlayabilmek adına yeni bir eve taşınmaya karar verir. Farkederler ki taşınacakları ev aslında bir hayvanat bahçesidir. Hem bu hayvanat bahçesini yoktan var edip, hem de ailesini mutlu etmeye çalışan Benjamin, bu ev sayesinde, güzel lunapark uzmanı Kelly ( Scarlett Johansson) ile de tanışacaktır. Benjamin, çocukları, Kelly ve hayvanat bahçesini ayakta tutan dostlarını, duygu yüklü, fantastik ve bir o kadar da eğlenceli bir macera beklemektedir.

Oyuncular: Matt Damon, Scarlett Johansson, Elle Fanning ve Thomas Haden Church,
Yönetmen: Cameron Crowe
Hikaye (kitap): Benjamin Mee
Senaryo: Aline Brosh McKenna, Cameron Crowe
Yapım: 20th Century Fox

Dağıtım: Tiglon

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
MONOS (2019) Ayı Kardeşler 2: Büyülü Kış - Boonie Bears: A Mystical Winter (2016) Ev (2010) Gezegenler Savaşı - The Wandering Earth 2 (2023) Yan Etki (2021) Venom: Zehirli Öfke - Venom (2018)

Leave a comment