Durak

Başarılı bir gazeteci olan Tahir’i, öğretmen Feride’yi ve Nizam’ı bir araya getiren şey, gizli bir tarikattan aldıkları özel bir davetiyedir. Üzerinde bir kartal amblemi olan bu zarflarda yazılı adresin dışında, davetlilerin herkesten gizlediği sırlara dair bir de fotoğraf vardır.

Tahir, Feride ve Nizam, zarftaki adrese gittiklerinde kimsenin bilmediği sırlarının bu tarikat tarafından bilindiğini öğrenirler. Yüzleştikleri bu tarikat onlara, yapılan daveti kabul ederek yeni bir hayata başlamalarını ister.

Daveti kabul eden Tahir, Feride ve Nizam gözlerini açtıklarında kendilerini kapana kısılmış bir halde, çölün ortasında çevresine geniş bir çember çizili olan bir otobüs durağında bulurlar. Tahir, Feride ve Nizam, gizemli çölün ortasındaki bu durakta; geçmişleri, bilinçaltları, korku ve pişmanlıklarıyla, her şeyden önemlisi çemberin dışına çıkabilmek için birbirlerini öldürmeleri gerektiği gerçeğiyle yüzleşirler.

Yönetmen: Serdar Gözelekli, Muammer Koçak
Oyuncular: Emre Altuğ, Görkem Yeltan, Deniz Hamzaoğlu, Tunç Okan, Serhat Bedük, Mine Kılıç
Yapımcı: Bekir Yusuf Açıksöz, Önder Furkan Besli
Senaryo: Bekir Yusuf Açıksöz, Muammer Koçak, Serdar Gözelekli
Görüntü Yönetmeni: Sercan Sert
Kurgu: Muammer Koçak, Serdar Gözelekli
Tür: Korku/Gerilim
Süre: 84 dk.
Gösterim Tarihi: 14 Temmuz 2017
Dağıtım: Mars Dağıtım
Yapım: İkinci Yeni Film

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yok Artık 2 (2016) Herkes mi Aldatır? (2010) Htr2b: Dönüşüm (2012) Eşek Kral - The Donkey King (2019) Paris’te Bir Hafta Sonu - Starred Up (2014) Saint Laurent (2015)