Dünyanın En Komik Çocuğu Junie B. Jones ile Tanışmaya Hazır Mısınız?

Mikado Çocuk, dünyada 60 milyondan fazla okunan Junie B. Jones serisini minik okurlarla buluşturuyor. Yaramaz ve sevimli bir kız çocuğu olan Junie B. Jones’un maceralarının anlatıldığı 10 kitaptan oluşan seri, eğlenceli öyküleri ile çocuklara okuma alışkanlığı kazandırıyor.

Okul öncesi ve okul çağı, aile, çocuk gelişimi kitaplarından oluşan zengin portföyüyle dikkat çeken Mikado Çocuk, Barbara Park’ın dünyada 60 milyondan fazla okunan ve 13 ülkede 15 dile çevrilen Junie B. Jones serisini küçük okurlarla buluşturuyor. New York Times En Çok Satanlar listesinde 182 hafta boyunca yer alan seride yaramaz ama bir o kadar da sevimli ve akıllı Junie B. Jones’un eğlenceli maceraları anlatılıyor. Çocuklara duyguları, hayattaki değerleri ve her gün karşılaştıkları sorunlardan pozitif çıkarımlar elde etmeyi öğreten Junie B. Jones serisi, minik okurları dünyanın en komik çocuğuyla eğlenmeye ve bol bol gülmeye çağırıyor.

Son 5 yıla bakıldığında yılda ortalama 2 milyondan fazla kopya satan ve 10 kitaptan oluşan Junie B. Jones serisi tüm seçkin kitapçılarda ve www.mikadococuk.com internet sitesinde çocukları bekliyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Karanlık Saat - The Darkest Hour (2012) Küçük Kadınlar - Little Women (2020) Cin - Djinn (2014) Ruh Azabı (2023) Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki - Dune: Part Two (2024) Dehşetin Soluğu - Humans (2009)