Disney ve vizyoner yönetmen Tim Burton, farklılıkların hoş karşılandığı, ailenin önemsendiği ve hayallerin gerçekleştiği sevilen klasik hikaye Dumbo’yu, yepyeni bir canlı aksiyon macera olarak sunuyor. Sirkin sahibi Max Medici (Danny DeVito), eski yıldız Holt Farrier (Colin Farrell) ve çocukları Milly (Nico Parker) ve Joe’yu (Finley Hobbins), çok büyük kulakları yüzünden sirkte alay konusu olan yavru bir filin bakımı için işe alır. Ancak, Dumbo’nun uçabildiğini farketmeleriyle, yeni ve büyük eğlence merkezi Dreamland için hayvanları toplayan girişimci V.A. Vandevere’nin (Michael Keaton) ilgisini çeken sirk muhteşem bir dönüşüm yaşar. Dumbo, büyüleyici sirk sanatçısı Colette Marchant (Eva Green) ile yeni maceralara doğru kanatlanır, ta ki Holts, Dreamland’in bu parlak görüntüsünün altında karanlık sırlar yattığını öğrenene dek.

Dumbo’nun yönetmeni Tim Burton (“Alis Harikalar Diyarında,” “Charlie’nin Çikolata Fabrikası”), senaristi Ehren Kruger (“Ofelya,” “Korku Evi”), yapımcıları Justin Springer (“TRON Efsanesi”), Kruger, Katterli Frauenfelder (“Miss Peregrine’nin Çocukları,” “Big Eyes”) ve Derek Frey (“Miss Peregrine’nin Çocukları,” “Frankenweenie”). Film 5 Nisan’da sinemalarda.

NOTLAR:
• 23 Ekim 1941’de vizyona giren Walt Disney’in klasik animasyonu “Dumbo,” en iyi müzikal dalında Oscar® ödülü ve “Baby Mine” ile en iyi original şarkı Oscar® adaylığı aldı.
• Dumbo’nun canlı aksiyon uyarlaması, Dumbo’yu ve dört ayaklı arkadaşlarını en son teknolojilerle yeniden canlandırıyor.

Oyuncular: Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green, Alan Arkin, Finley Hobbins, Nico Parker.
Yönetmen: Tim Burton
Yapımcılar: Justin Springer, Ehren Kruger, Katterli Frauenfelder, Derek Frey
Senaryo: Ehren Kruger
İdari Yapımcı: Nigel Gostelow

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
 Ateşle Oynayan Kız: Millennium Üçlemesi 2 - The Girl Who Played With Fire (2010) Ölümcül Çarpışma - Hidden Strike (2023) Doğruluk mu Cesaret mi? - Truth or Dare (2018) Kurtlar Vadisi Filistin  (2011) Son Üç Gün - 3 Days To Kill (2014)