BABA SAHNE’DE
KAPALI GİŞE OYNAYAN
“DON KİŞOT’UM BEN”,
YOĞUN İSTEK ÜZERİNE OCAK AYINDA
ZORLU PSM ve UNIQ HALL’DE!

Baba Sahne’nin, 1 Aralık’ta perde açan ve ilk günden bu yana kapalı gişe oynayan yeni oyunu “Don Kişot’um Ben”in Baba Sahne’deki ocak ayı biletleri de kısa sürede tükendi. Başrollerini Ozan Güven ve Günay Karacaoğlu’nun paylaştığı, yönetmen koltuğunda Emrah Eren’in oturduğu “Don Kişot’um Ben”, yoğun istek üzerine 8 Ocak’ta Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde, 26-27 Ocak’ta ise UNIQ Hall’de tiyatro severlerle buluşacak.

Sezonun merakla beklenen oyunu, Baba Sahne’nin yeni prodüksiyonu “Don Kişot’um Ben”, 1 Aralık’ta perde açtığından bu yana kapalı gişe sahneleniyor. Tiyatroseverlerin büyük ilgi gösterdiği oyunun aralık ayındaki biletleri, daha prömiyer öncesinde neredeyse tamamen tükendi. Baba Sahne’deki Ocak 2019 gösterimleri için önceki günlerde satışa çıkan biletleri de kısa sürede tükenen “Don Kişot’um Ben”, yoğun istek üzerine Avrupa yakasında da tiyatroseverlerle buluşacak. Oyun, 8 Ocak Salı akşamı saat 20.30’da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde, 26 Ocak Cumartesi akşamı 20.30’da ve 27 Ocak Pazar günü 16.30’da ise UNIQ Hall’de sahnelenecek. Biletler; Zorlu PSM için zorlupsm.com’dan, UNIQ Hall için uniqistanbul.com’dan ve her iki salon için Biletix’ten ve gişelerden temin edilebilir.

“Don Kişot’um Ben”de 14 yıl sonra tiyatro sahnesine dönen Ozan Güven çılgın asilzade Don Kişot’a, Günay Karacaoğlu ise silahtarı Sancho Panza’ya hayat veriyor. Bu muhteşem ikilinin yanı sıra oyunda; Nazlı Tosunoğlu, Ömür Arpacı, Serhan Ernak, Nur Erkul, Dilşad Bozyiğit, Diren Polatoğulları, Enis Aybar, İbrahim Aladağ, Tuğba Eskicioğlu ve Kamran Velicanov rol alıyor.

Cervantes’in ölümsüz eseri “Don Kişot”, Mihail Bulgakov’un, dönemini yakalayan uyarlaması üzerinde yükselen metniyle bir defa daha yollara düşüyor. Irmak Bahçeci’nin dilimize çevirdiği “Don Kişot’um Ben”in yönetmen koltuğunda Emrah Eren oturuyor. Müziklerini Can Şengün’ün hazırladığı oyunun sahne tasarımı Barış Dinçel’in, kostüm tasarımı ise Sadık Kızılağaç’ın imzasını taşıyor.

Don Kişot Altın Çağ’ın, Sancho Panza Don Kişot’un izinde… “Aşka Feda” diyen iki saf vicdan sürüklüyor peşinden gelenleri… Şarkılar, maskeler, kılık değiştirmeler, düellolar ve yel değirmenleri… Hikâyeyi sorarsanız, bildiğimiz “Don Kişot” işte: Senor Quijano bir gün delirir, silahtarı Sancho Panza’yla maceradan maceraya koşar…

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Küçük Beyaz Yalanlar - Little White Lies (2011) Göçenler Göçürenler, Ne Varsa Götürenler - Immigrants (2009) Ziyaretçi (2021) CARMEN (2023) Güzel ve Çirkin - Beauty and the Beast (2017) Öteki Taraf (2017)