NERMİN YILDIRIM İMZALI
DOKUNMADAN,
DENİZ YÜCE BAŞARIR’IN SESİYLE
SESLENEN KİTAP’TA!

Edebiyatımızın usta kalemlerinden Nermin Yıldırım’ın çok ilgi gören, hep kitap logolu kitabı Dokunmadan, hep kitap’ın yayın yönetmeni Deniz Yüce Başarır’ın sesiyle Seslenen Kitap’ta edebiyatseverleri bekliyor.

Sesli kitap dükkânı Seslenen Kitap; internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden, yazarının ya da bir profesyonelin seslendirdiği zengin portföyünden kitapları ya da güncel dergileri okuma imkânı sunuyor. Yoğun hayat temposu içerisinde kitap okumaya fırsat bulamayan edebiyatseverler, Seslenen Kitap sayesinde, çalışırken, yürürken ya da trafikte seçtikleri kitabı dinleyebiliyorlar.

Nermin Yıldırım’ın büyük ilgi gören ve hep kitap’tan çıkan beşinci romanı Dokunmadan da, Seslenen Kitap’ta yerini aldı. Dokunmadan’ı, daha önce Serenad, AZ, Kahperengi gibi kitaplara da sesiyle hayat veren, hep kitap Yayın Yönetmeni Deniz Yüce Başarır seslendirdi.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Nefesim Kesilene Kadar (2015) Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü - Thor: Love and Thunder (2022) Tüylü Kaçak - Ozzy (2017) Orman Vatandır Çanakkale Ruhu (2022) Nebula - Dead  Horse Nebula (2019) Daha İyi Bir Dünyada - Haevinen - In a Better World (2011)