EPID 3D – DOĞAL KAHRAMANLAR 3D KARAKTERLERİNİ TANIYALIM

RONIN: Yaprak Adamlar’ın lideri olan Ronin, güçlü karakteri ve mükemmel savaşçılığıyla bilinir.Özel teşkilatıyla birlikte ormandaki yaşamı korumak için var gücüyle savaşıyordur.
Çok yapraklı tek ağaçta hayatını sürdüren Ronin, önemsediği biri için hayatını tehlikeye atmaktan asla çekinmeyen bir karakterdir.
Ormanı ve aşkı Kraliçe Tara’nın başına işler açıldığında Ronin, tüm Yaprak Adamları toplayıp onlara güç verecek kadar da koca yüreklidir!

NOD: Pervasız ve yakışıklı genç Nod!
Nod’un tek düşüncesi kurallara karşı gelmek ve tek başına uçmaktır.
Fakat yaşam tarzı Yaprak Adamlar’ın “takım olmak” anlayışına ters düşer ve ekipten atılır.
Genç bir kızın hayatlarına girmesi ile birlikte Nod, gerçek bir kahraman olmanın ne demek olduğunu öğrenir.

KRALİÇE TARA: Güzel, çevik ve güçlü Kraliçe Tara.
Yalnızca Yaprak Adamlar’ın Kraliçesi değil aynı zamanda da, saygılı duruş, karakteri ve becerileriyle ormanın gücü.
Tehlikeye düştüğünde, doğayla aralarındaki mükemmel bağ devreye girer ve Tara’nın güçleri bir anda artar.
Tüm umutlar tükendiğinde ise Kraliçe Tara bir anda ortaya çıkarak savaşçılarına moral verir.

MUB & GRUB: Onlar doğadaki yemek zincirinin en zayıf halkaları!
Ancak Mub’ın öz güveni hiç kimsede yoktur ve o kadınlar için en ideal erkektir, Grub ise Yaprak Adam olma çabasında, geleceğin Kral ve Kraliçeleri olmak derdindedir.
Bu cesaretsiz ikilinin inanılmaz komik hikayesi ve dünyalarını kurtarma çabası gülerken karınları ağrıtacak cinsten!

BUFO: Ormanda kemikleşmiş kadrosuyla kumar oynayan ve bin türlü kötü şeyler yapan baş belası Bufo.Lider olmak ve orada kalmak için elinden geleni yapacaktır.

NIM: İlk bakışta tam bir parti delisi olarak gördüğümüz Nim Galuu’nun geniş çevresi, vurdumduymaz tavırları sizi ilk etapta yanıltacaktır.
Nim, Bilgeliği ve pratikliği sayesinde orman mücadelesinin gizli kahramanlarından biri olacaktır.

MANDRAKE: Dokunduğu herşeyi yok eden Mandrake’nin bu özelliği bir ödül mü yoksa ceza mı bilinmez. Mandrake artık gölgelere saklanmaktan yorulmuş ve intikam planını yavaş yavaş tamamlamıştır.Ormanın zaten olması gerektiği haline getirilmesi için çabalayacaktır.

BOMBA: Gel git akıllı professor!
Bomba şimdilerde genç kız olan Mary Katherine (M.K.)’nin babası. Ormanın ortasında yaşayan professor kendi evinde keşif cihazları üretmektedir.
Çünkü ormanda yaşayan bir grup küçük insanın olduğuna inanmaktadır. Hiç kimseyi bu düşüncesine inandıramayan Bomba, kızı MK kaybolduğunda hayallerini daha da derinlere götürerek aslında ne aradığını keşfeder!

MARY KATHERINE (MK): MK olarak anılmayı tercih eden Mary Katherine, zeki, çalışkan, araştırmacı olan 17 yaşında hayatının macerasına atılan bir genç kızdır.
Çocukluğunun geçtiği eve döndüğünde ve babasıyla birlikte yaşamaya başladığında tüm sabrını babasının saçmalıklarına harcamaktan bıktığını fark eder.
MK babasının “ormanda yaşayan küçük insanlar” fikriyle kafayı bozduğunu düşünür. Fakat bir anda sihirli bir hayata adım atan MK, Yaprak Adamlar sayesinde yepyeni bir bakış açısına sahip olacaktır.
Eve dönüş yolunu bulmaya çalışan MK o dünyada gerçek anlamda savaşması gerektiğini anlayacaktır.

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157633302451835″]

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Sadece Bir Gece (2022) İstila - Monsters (2011) Dört Köşeli Üçgen (2018) Zilin Sesi (2015) Şimdiki Zaman (2013) Sibirya Mafyası - Educazione Siberiana – Siberian Education (2015)

Leave a comment