“DİVA” RÜZGÂRI ERASLAN SAĞLAM ile
TATAVLA SAHNE’DE ESMEYE DEVAM EDİYOR!

Yeri geldiğinde durağan olsa da, tokat gibi çarpan cümleleriyle izleyicilerine farklı bir deneyim sunan “Diva”; 17 Şubat Salı akşamı 20:30’da Tatavla SAHNE’de! bildiğintiyatro’nun sahneye koyduğu oyunun başrolünde Eraslan Sağlam; tüm ihtişamıyla “Diva” olarak tiyatroseverlerin karşısına çıkmaya devam ediyor!

Kraldan çok kralcıların boy gösterdiği, “Sanat acıdan beslenir”, “Oynamazsan, seninle oynarlar” ve “Halka mal olmuş sanatçının özeli olmaz” gibi repliklerin dikkatleri çektiği “Diva”; izleyicilerini bugünün popüler dünyasıyla yüzleştiriyor.

Başak Kıvılcım Ertanoğlu’nun yazıp yönettiği “Diva”; bildiğintiyatro tarafından sahneleniyor. “Diva”nın yeni başrolü, ödüllü oyuncu Eraslan Sağlam’a oyunda; Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Gülüm Baltacıgil Gacoin ve Ömer Fırat Köker eşlik ediyor. “Diva” rolündeki Eraslan Sağlam’ı, Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal giydirirken, oyunun dekorları ise Sahne ve Görüntü Yapım tarafından hazırlandı.

Halkın çok sevdiği, yıllardır çektiği filmlerle, söylediği şarkılarla, sansasyonlarıyla, yardım kampanyalarıyla gündemin en önemli magazin malzemelerinden biri olan Diva; isimsiz sanatçılara destek olmak amacıyla da evlerine gidip, onlardan ‘sanat eseri’ satın alır. O gece Ressam’ın evine gidecek, siparişini alacak, oyunlarını oynayacak ve hayata yine kendisi hükmedecektir. Çünkü her devrin ‘Diva’ları vardır, her devirde gündemi ‘Diva’lar yaratır, her devirde hükmedenler hükümdarlıklarını daha da genişletir ve Divalar her zaman yaşar ve yeniden üretilir. Düzen hep böyledir; “Sil pakla, sil pakla, düzeni sil pakla, sil pakla”…

Yeni başrol oyuncusu Eraslan Sağlam’la sahnelenmeye devam eden “Diva”; 17 Şubat 2015, Salı saat 20:30’da Tatavla SAHNE’de sergilenecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (11. hafta):
Ölümcül Oyunlar - Funny Games (2024) Kara Cin Laneti (2024) Tay 2: Ebabil Takımı (2024) Bana Beni Anlat (2024) Nisan (2024) Neandria - Neandreia (2024) Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı - Detective Conan: Black Iron Submarine (2024) Aile Çıkmazı (2024) Mükemmel Aile (2024) Zavallılar - Poor Things (2024) Adaletin Eli - Red Right Hand (2024) Oppenheimer (2024) Gece Yüzüşü - Night Swim (2024)
Arşivden Seçkiler:
SAMSAM (2022) Kendinden Kaçak (2022) Yeti Efsanesi (2019) Katil Joe - Killer Joe (2012) Şanslı Logan - Logan Lucky (2017) Exodus: Tanrılar ve Krallar - Exodus: Gods and Kings (2014)

Leave a comment