“Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı” sinema filminin sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarında kırmızı kıyafeti ve Tomb Raider kostümüyle görülen Didem Balçın tek kelimeyle nefes kesiyor.

İlk iki filmde müthiş performansıyla adından söz ettiren ünlü oyuncunun serinin üçüncü filminde başarılı oyunculuğunun yanı sıra çarpıcı güzelliğini de sergileyeceği anlaşılıyor.

Fotoğrafların sosyal medyada paylaşılmasının hemen ardından güzelliği ve çekiciliğiyle büyük ilgi çeken ünlü oyuncunun hayran sayısı hızla artıyor.

Hem komedi hem de dram türünde oynadığı dizi ve sinema filmlerinde iki türde de çok başarılı olabileceğini kanıtlayan güzel oyuncu hem çok başarılı oyunculuğu hem de güzelliğiyle büyük övgü topluyor.

Yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı sinema filminde Didem Balçın ile birlikte Şevket Çoruh, Timur Acar, İlker Ayrık ve Murat Akkoyunlu başrolleri paylaşıyor. Film 5 Aralık 2014’de vizyona girecek.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Hanzap (2021) Kader Ajanları - The Adjustment Bureau (2011) Sağ Salim (2012) Frekans - Cell (2016) Zerre (2013) Hatırla - Remember (2016)

Leave a comment