“Bu Yılın En İyi Beyaz Perde Buluşmalarından Biri.” Screenrant

Hollywood’un 2 Oscar ödüllü vazgeçilmez başrol oyuncusu yine çok farklı bir rolle karşımıza çıkıyor.

Denzel Washington 2 Ağustos’ta Mark Wahlberg ve Paula Patton ile başrolü paylaştığı 42. filmi “2 Guns” ile sinemalarda olacak. İki Oscar heykelciğine layık görülen Hollywood’un başarılı oyuncusu şu ana kadar Malcolm X’ten Hurricane Carter’a herkesi canlandırdı. Philadelphia, Remember the Titans ve Flight gibi birbirinden farklı rolleri canlandırırken her daim karizmasını korumayı başaran Denzel Washington rolü için “Sadece ahmak iki polisi canlandırdık. İlk defa ahmak bir karakteri canlandırdım. Beğenilecek mi göreceğiz!” açıklamasında bulundu.

Washington Narkotik polisi Bobby karakterinde zeki esprileriyle güldürürken bir yandan da aksiyon dolu sahneleriyle kendine hayran bırakmayı başarıyor. “2 Guns”  özlediğimiz komedi, aksiyon ve şiddeti tam kararında içeriyor.

2 AĞUSTOS’TA SİNEMALARDA

Fragman:

http://www.chantierfilms.com/2-guns/

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (15. hafta):
Nuh'un Gemisi -Noah's Ark (2024) Bodrum Seferi (2024) Omen: İlk Kehanet - The First Omen (2024) Vincent Ölmeli - Vincent Must Die (2024)
Arşivden Seçkiler:
Nergis Hanım (2014) Thor: Karanlık Dünya - Thor: The Dark World (2013) Zor Karar / Bangkok Dangerous (2008) Serena (2014) Sen Dünyaya Gelmeden (2012) Sevgili Komşum (2018)

Leave a comment