DEMİR DEMİRKAN’DAN
AMERİKA TURNESİNDE
SENFONİK KONSER!

Boston, New York ve North Carolina’da üç konser ve bir atölye çalışmasını kapsayan ABD turnesini tamamlayan Demir Demirkan, turnede farklı bir projeye de imza attı! Demirkan’ın University Of North Carolina’da verdiği senfonik konserde; “The Glass” belgeseli için bestelediği müzikler ilk kez çalındı.

Demir Demirkan, 2-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen ABD turnesi kapsamında; Boston’da Johnny D’s Uptown’da ve New York’ta Drom’da verdiği konserlerde hayranlarıyla buluştu. Başarılı müzisyenin University of North Carolina’da senfoni orkestrası eşliğinde verdiği konserde ise; cam sanatı belgeseli “The Glass” için bestelediği elektrogitar konçertosu da ilk kez çalındı. Müzikseverlerden yoğun ilgi gören turnenin son ayağında High Point University’de müzik öğrencileriyle buluşan Demir Demirkan; hem bir konuşma yaptı, hem de atölye çalışması gerçekleştirdi.

Yorumculuk, şarkı yazarlığı, gitaristliğinin yanı sıra çok sayıda önemli albümün prodüktörlüğünü de üstlenen Demir Demirkan; 1992’den bu yana solo ve grup çalışmalarında birçok başarılı albüme imza attı. Bestelediği film ve dizi müzikleriyle ödüller kazanan Demirkan; albüm ve beste çalışmalarını da sürdürüyor. Öte yandan yapımcılığını da üstlendiği cam belgeselinin çekimlerine devam eden başarılı müzisyen, farklı ekiplerle Türkiye’de ve yurt dışında konserler veriyor.

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (13. hafta):
Arap Kadri ve Tarzan (2024) Sahipsiz - Surrogate (2024) Cin Günü (2024) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar - Riki Rhino The Bird Kingdom (2024) Lassie: Yepyeni Bir Macera - Lassie: A New Adventure (2024) Oldboy (2024) Winnie The Pooh: Kan ve Bal II - Winnie The Pooh: Blood and Honey II (2024) Güneşi Söndürmem Gerek (2024) Hayalet Avcıları: Ürperti - Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Arşivden Seçkiler:
Alkarısı Cin-net (2015) Turbo (2013) Hayat Ağacı - The Tree Of Life (2011) Neşeli Ayaklar 2 - Happy Feet Two (2012) Yapışık Kardeşler Ayrıl da Gel (2015) Bir Zamanlar New York - The Immigrant (2015)

Leave a comment