Scor films yapımı fantastik dizi Sana Bir Sır Vereceğim de Aylin karakterini canlandıran oyuncu Demet Özdemir dizinin 8.bölümün kaçırılma sahnesinde zor anlar yaşadı. Dizi de Savaş’ın (Berk Cankat) intikam  planları yüzünden kaçırılan Aylin, rehin tutulduğu hangarda su dolu tankın içersinde resmen hayatta kalma savaşı verdi. Ünlü ilüzyonist Houdini’nin gösterilerinde yer verdiği ve daha önce de Cem Yılmaz’ın ‘Hokkabaz’ filminde benzerini kullandığı bir su tankı çekimler için özel olarak hazırlandı.

Gün boyu süren çekimlerde rol gereği 3 ton su bulunan bir tankın içersinde kurtulmaya çalışması çekimlerin en tehlikeli anlarından birisi olurken sahnenin birkaç defa tekrarlanması üzerine Demet Özdemir fazla ıslak kalması yüzünden ufak bir rahatsızlık geçirdi.

Yayın hayatına başladığı günden bu yana ratinglerde üst sıralarda yer alan dizi, son bölümüyle  AB’de ikinci, TOTAL’de ise gün birincisi oldu! Dizi yayın saatinde sosyal medyada da en çok ilgi gösterilen konu oldu.  Dizi fanları Twitter da #TilkiAyliniSeviyor hashtag i ile hem düşüncelerini paylaştı hem de hashtag trending topic oldu.

Dizi de, doğal, kendine güvenen, komik  ve güzel olan Aylin için istemeden oda arkadaşına zarar vermesiyle farklı bir hayat başlamıştır. Vücudu elektrik üreten genç kız sorulara cevap ararken yeni ailesi ile tanışır. Herşeye rağmen onu üzen tek şey sevdiği insana hiçbir zaman çıplak elle dokunamamasıdır. Tilki’ye bile..

HaftaninFilmi.com’dan Filmler

Gösterimdekiler (16. hafta):
Nûfer (2024) Çılgın Yolculuk - Lahazat Lazeeza (2024) Kimsesiz (2024) Bulanık (2024) Robot Düşleri - Robot Dreams (2024) Meraklı Kedinin 10 Yaşamı - 10 Lives (2024) Aşk Filmi (2024) Arap Kadri (2024) Dali'yi Beklerken (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2024) Demon Slayer - To the Hashira Training (2024) Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2024) Tutsak Abigail - Abigail (2024) İç Savaş - Civil War (2024)
Arşivden Seçkiler:
Yola Geldik: Komedi Mafya (2016) Şeytanın Kapısında - At the Devil’s Door (2015) Sevdam Gözlerinde Kaldı (2016) Teksas Katliamı - The Texas Chain Saw Massacre (2015) Afacan ve Kurbağa Surat - Orla Frosnapper - Freddie Frogface (2011) Ördeklerin Göçü - Migration (2024)

Leave a comment